Gazetelerde Galatasaray Haberleri - Galatasaray Transfer Haberleri (22 Ocak 2018)

FutbolArena - Galatasaray’la ilgili gündemde yer alan tüm haberler FutbolArena’da. Gazetelerde Bugünün Galatasaray Haberleri (22 Ocak Pazartesi GS haberleri) Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere diğer gazete haberlerindeki Galatasaray adına yaşanan son gelişmeler derlendi. Fanatik Gazetesi Galatasaray Haberleri,  Fotomaç Gazetesi Galatasaray Haberleri, AMK Gazetesi Galatasaray Haberleri, Milliyet Gazetesi Galatasaray Haberleri, Sabah GS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. Bu aramaların hepsini bulabileceğiniz galerimizdeki haberler şu şekilde...

1 G.Saray taraftarından Arda’ya ’adamlık’ göndermesi
G.Saray taraftarından Arda’ya ’adamlık’ göndermesi

Barcelona’dan Başakşehir’e transfer olan Arda Turan için Galatasaray taraftarı, gönderme içeren pankartlar yapmaya devam ediyor.

Başakşehir’e transfer olduktan sonra Galatasaray taraftarının tepkisini çeken Arda Turan için yeni bir pankart yapıldı. Galatasaraylı bir grup taraftar, Arda’nın ’adamlık’ sözlerine gönderme yaparak Elmander ve Melo’ya sevgilerini dile getirdi.
2
Başka bir pankartta ise, "Abisi Emre, kankası Acun. Sen bizim için artık yoksun koçum" ifadeleri yer aldı.

Fotomaç
3 G.Saray’dan Albayrak sürprizi!
G.Saray’dan Albayrak sürprizi!

Galatasaray’da yapılacak başkan seçiminde Dursun Özbek’e rakip olacak Mustafa Cengiz, sürpriz kararını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten mevcut başkan Dursun Özbek ile yeni yapılacak seçimde başkanlık için çekişecek Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı camianın önemli iki ismini yönetim kurulu listesine yazacağını açıkladı.
Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada, "Sporif A.Ş’ye hangi takımlı olduğu bilinmeyen, şaibeli insanlar yerine Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas gibi Galatasaraylı isimleri getireceğiz." sözleriyle bu kararını duyurdu.
Bu gelişme sonrasında açıklama yapan Burak Elmas, "Sayın Mustafa Cengiz’e bu zor yolculukta ve sonrasında her türlü desteği vereceğimi söylemiştim. Teveccüh edip vereceği her türlü görev için sözüm geçerlidir. Biz Galatasaraylıyız ve hep buradayız." dedi.

Fotomaç
4 Yetki Terim’de! Transfer için...
Yetki Terim’de! Transfer için...

Seçim öncesi yapılan transfer görüşmelerinin sürmesini isteyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ahmed Musa ve sol bek transferi için Fatih Terim’den haber bekliyor

Teknik direktör Fatih Terim’in isteği ile forvet arayan Galatasaray’da Ahmed Musa transferinde mutlu sona yaklaşılmıştı. Seçimde Dursun Özbek’i geçerek sarı-kırmızılı kulübün yeni başkanı olan Mustafa Cengiz, Ahmed Musa ve sol bek transferi için tüm yetkiyi teknik ekibe verecek.
5

Seçim öncesi yapılan transfer planlarının devam etmesini isteyen Cengiz, bu kararıyla aynı zamanda Terim ve ekibine, "Florya’nın yönetimi sizde" mesajını verdi. İngiliz ekiplerinin istediği Ndiaye’nin satılıp satılmamasına ise Terim ile yapılacak toplantıdan sonra karar verilecek. Ndiaye satılırsa ön libero için ilk aday ise bir dönem Trabzonspor forması giyen Stephane Mbia.

26 yaşındaki Ahmed Musa, Rusya’da CSKA Moskova formasıyla vitrine çıktı, ancak 2016’da transfer olduğu Leicester City’de istediği süreleri alamadı.

Fotomaç
6Erdoğan tebrik etti
 Erdoğan tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray Spor Kulubu¨ Başkanlığına seçilen Cengiz’e tebrik telgrafı gönderdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray Spor Kulubu¨ Başkanlığına seçilen Mustafa Cengiz’i kutladı.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, Cengiz’e tebrik telgrafı gönderdi.

Fotomaç
7 Para & Transfer
Para & Transfer


Olağanüstü Genel Kurul’da Dursun Özbek’i geçerek Galatasaray’ın yeni başkanı olan Cengiz, ilk etapta bu hafta futbolculara 5 milyon dolar’lık ödeme yapacak

Galatasaray’da seçim bitti, gözler yeni başkan Mustafa Cengiz’e çevrildi. Kritik bir dönemde göreve gelen Cengiz ve ekibini sıcak bir gündem bekliyor. İlk etapta bugün futbolculara 5 milyon dolar’lık transfer taksidi ödenmesi gerek. Eski başkan Dursun Özbek şahsi kefaletiyle bir bankadan bu parayı kredi olarak aldığını açıklamıştı. Cengiz, kurmaylarıyla önceki geceden bu yana 5 milyon dolar sıcak para bulmak için çalışıyor. Ayrıca 2 aydır ödenmeyen kulüp personelinin maaşlarının da hesaplara yatırılması bekleniyor.
8

YILDIZ SÖZÜ VERMİŞTİ

Yeni yönetimin diğer konusu transfer olacak. Geçmişte, "Seçilirsem 1 veya 2 dünya yıldızı getiririm. Forma sattırmamız lazım. Hulk, İbrahimovic tam bize göre" gibi iddialı sözler kullanan Mustafa Cengiz, kongreden sonra, "Fatih Terim’in talepleri bizim için çok önemli. Eksikleri varsa yapabileceğimiz her şeyi yapacağız" demişti. Cengiz’in Terim’le görüştükten sonra sol bek ve orta sahaya yapılması planlanan transferler için düğmeye basacağı belirtildi. Ayrıca Ndiaye’ye gelen teklifler de yine Terim’in görüşü alınarak değerlendirilecek

Fotomaç
9 Peres: Roma’da çok mutluyum
Peres: Roma’da çok mutluyum

Sol bek adaylarından Bruno Peres, Roma’da mutlu olduğunu söyledi. Galatasaray ve Benfica’nın ilgisi sorulan Brezilyalı oyuncu, "Şu an tamamen Roma’yı düşünüyorum. Sözleşmem de devam ediyor. Diğer kulüplerin bana ilgi göstermesi, işimi iyi yaptığımın kanıtı. Ama transfer bana bağlıysa, ben Roma’da kalmak istiyorum" dedi.

Fotomaç
10 Terim ne yapacak?
Terim ne yapacak?

Başkan değişikliği gözleri teknik direktör Fatih Terim’e çevirdi. Dursun Özbek tarafından göreve getirilen Terim’in, Mustafa Cengiz’in seçilmesi üzerine önünü açmak için usulen ’istifasını’ verebileceği belirtiliyor. Ancak Mustafa Cengiz istifayı kabul etmeycek ve Terim’le yola devam edecek

Fotomaç
11 Üstünel dönüyor mu?
Üstünel dönüyor mu?

Başkan Mustafa Cengiz’e yakınlığıyla bilinen kulüp üyelerinden Şükrü Altan Cevheroğlu’nun attığı bir tweet, taraftarlar arasında heyecan yarattı. Cevheroğlu, "Sevgili Haldun ÜSTÜNEL doğru yönetim ile yeniden aramıza geliyor. Yurt dışı ikili ilişkilerde köprü görevini üstlenecek olan Sihirbaz, özlenen sinerjeyi geri getirecektir" ifadelerini kullandı. Üstünel, yöneticilik d öneminde Elano, Kewell, Keita gibi yıldızların transferinde önemli rol oynamıştı.

Fotomaç
12 Cengiz’e pres
Cengiz’e pres


Fatih Terim’in gözdesine Sassuolo, Verona ve Mainz da talip oldu. Cimbom’un ısrarı sürüyor

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Roma’da yeterince şans bulamayan Cengiz Ünder’i istediğini Dursun Özbek yönetimine bildirmişti. Deneyimli çalıştırıcı bu isteğini yeni seçilen başkan Mustafa Cengiz’e de iletti. "Fatih hocanın istekleri önceliğimiz" ifadelerini kullanan Cengiz milli futbolcu için tüm imkanların zorlanmasını istedi.
13
PEŞİNDE ÇOK TAKIM VAR

Sarı-kırmızılıları bu transferde en çok zorlayacak olan Cengiz Ünder’in talibinin çok olması. Alman ekibi Mainz’ı haricinde İtalya’dan Sassuolo ve Verona da 21 yaşındaki oyuncunun peşinde. Roma onu İtalya’da bir takıma kiralamak istiyor.

Fotomaç
14G.Saray’da Gomis şoku!
 G.Saray’da Gomis şoku!

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 18. haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Sakatlığı bulunan Bafetimbi Gomis, Kayserispor maçı kadrosuna dahil edilmedi

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki idmana koordinasyonlu ısınma ile başlandı. Daha sonra altıya üç dar alan oyunu oynandı. Ana bölümde sınırlı alanda taktik oyun gerçekleştirildi. Antrenman, rejenerasyon koşusu ve soğuma hareketleriyle tamamlandı.
15

Ahmet Çalık, tedavisinin ardından salonda kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Bafetimbi Gomis, tedavisinin ardından günü düz koşuyla geçirdi. Fernando Reges, kondisyonerler eşliğinde takımdan ayrı adaptasyon çalışması yaptı.

Galatasaray Futbol Takımı, Kayserispor karşılaşması için bu akşam saat 21.00’de Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Kayseri’ye hareket ederek mcadele öncesi kampa girecek.
16
GOMİS KADROYA ALINMADI

Galatasaray’ın Kayserispor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Fernando Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Hakan Balta, Garry Rodrigues, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Jason Denayer, Eray İşcan, Sofiane Feghouli.

Fotomaç
17 Tek hedef 3 puan
Tek hedef 3 puan


G.Saray, 21. şampiyonluk parolasıyla girdiği sezonda bugün renkdaşı ile karşılaşacak. Son dakikada Gomis de kadroya alınmadı

Galatasaray, Süper Lig’in ikinci devresindeki ilk maçını Kayseri deplasmanında oynayacak. Türk Telekom Stadı’ndaki ilk yarı maçını 4-1 kazanan Cimbom rakibini devirerek zirve yarışında kayıp yaşamak istemiyor. Teknik direktör Fatih Terim’i en çok zorlayan eksikler Fernando sakat, Maicon cezalıydı. Gomis sol ayak arka üst adalesindeki problem nedeniyle Kayseri kafilesinde yer almadı. Terim, Fernando’nun yerine hazırlık maçlarında iyi oynayan Selçuk İnan’ı sahaya sürecek. Gomis’in yerine ise Eren Derdiyok oynayacak.
18
Stoper Denayer

Cimbom’da bir diğer sıkıntı ise stoperde kimin forma giyeceği. Tecrübeli savunmacı Maicon Roque kart cezası nedeniyle Kayseri deplasmanında yok. Fatih Terim, Brezilyalı futbolcunun yerine Jason Denayer’e forma verecek. İmparator oyuncularıyla bir toplantı yaparak bu maçtan mutlaka 3 puan almaları gerektiğini söyledi. Terim "Kayseri’yi ligin ilk yarısında rahat yendik ancak ondan sonra toparlandılar. Çok iyi bir takım. Kolay bir maç olmayacak. Konstrasyon tam olsun" sözleriyle öğrencilerini uyardı.

19
4 deplasmandır puan alamıyor

Cimbom, Süper Lig’de çıktığı son 4 dış saha maçını da kaybetti. Sarıkırmızılılar deplasmanda son olarak Atiker Konyaspor’u mağlup ederken, ardından Trabzonspor, Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Evkur Yeni Malatyaspor’a boyun eğdi. Fatih Terim bu durumu "Galatasaray bir devrede 4 maç kaybetmez. En fazla tüm sezonda bu kadar maç kaybeder" sözleriyle eleştirmişti.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...