Bucaspor, Galatasaray önünde sürpriz yapmaya çalışacak

Bucaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu mücadelesi kapsamında Galatasaray'a karşı tur mücadelesi verecek.

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray ile eşleşen TFF İkinci Lig ekiplerinden Bucaspor, yarın akşam Türk Telekom Arena'da sürpriz arayacak.


Bucaspor, Galatasaray karşısında


Teknik Direktör Aytekin Sümbül, bir önceki turda kimsenin kendilerine şans tanımazken Sivasspor'u elediklerini hatırlatarak, “Kupalarda favori yok, bu tüm dünyada böyle. Ligin havası başka, kupanın havası başka. Kupada arkadaşlarımız daha iyi hazırlıyorlar kendilerini. Sonuçta Süper Lig ekibiyle oynuyorlar, performanslarının üzerine çıkabiliyorlar. Bizler de bunun farkındayız. Bu, kupaya önem veriyoruz, lige önem vermiyoruz anlamında değil." diye konuştu.

''FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM''

Galatasaray karşısında futbolcularına güvendiğini dile getiren Sümbül, "Genç ve tecrübelilerin karışımı iyi bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum. Ekibime güveniyorum. Sonuçta Galatasaray'la oynayacağız. Yedek veya as kadroyla çıksın, bizim için fark etmez. Sonuçta Galatasaray takımı, yedeği ası yok. Elimizden gelen mücadelenin en iyisini yapmaya çalışacağız, performansımızın üzerine çıkmaya çalışacağız. İnşallah eleyen taraf biz oluruz."

2010-2011 sezonda Süper Lig'e veda eden İzmir ekibi, TFF 2. Lig'de 13 puanla ligde yer alıyor ve kümede kalma mücadelesi veriyor. İzmir temsilcisi son 16 turunda kalan tek TFF 2. Lig ekibi konumunda bulunuyor.

Kupada daha önce 2009-2010 sezonunda Galatasaray'la play-off turunda eşleşen Bucaspor, tek maç üzerinden oynanan turda İstanbul'da karşılaştığı rakibine 2-1 yenilmiş ve kupadan elenmişti.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri