Boluspor - Galatasaray maçı ertelenecek mi? İşte son durum

Ziraat Türkiye Kupası'nda Boluspor - Galatasaray maçı oynanacak mı? Gün boyu devam eden yoğun kar yağışından dolayı Boluspor - Galatasaray maçının ertelenme ihtimali söz konusu. Boluspor - Galatasaray maçı öncesi son bilgileri derledik. 

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası'nda Boluspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan maça kar engeli. Bolu - Galatasaray maçı oynanacak mı? İşte son bilgiler.


Boluspor - Galatasaray maçı oynanacak mı?


Saat 18:30'a kadar hakemler temizleme çalışmalarının devam etmesi yönünde talimat verdi. Bu çalışmaların ardından saha çizgileri çekilecek. Çizgiler çekildikten sonra kar yağışı devam eder ve çizgiler görünmez hale gelirse maç ertelenecek. 18:30'a kadar hakemler saha zemininin temizlenmesi yönünde talimat verdi. 18:30'dan sonraki hava durumuna göre karar verilecek.

STADA TARAFTAR ALINMAYACAK

TRT Spor'un haberine göre saat 18:30'a kadar Bolu Valiliği tarafından alınan karara göre stada taraftar alınmayacak. Boluspor - Galatasaray maçı öncesi saat 18:30'da kar yağışının durması beklenirken, gece saatlerine doğru tekrar yağma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Boluspor - Galatasaray maçı ertelenecek mi?


Boluspor - Galatasaray maçının 15 Ocak 2019 Salı günü oynanması halinde kurallar halinde bu müsabaka 16 Ocak 2019 Çarşamba günü aynı saatte oynanacak. Ancak Bolu'da kar yağışının gece saatlerinde de devam edeceği bilgisinin alınmasından dolayı müsabakanın ileri bir tarihe ertelenme ihtimali yüksek.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri