Galatasaray'a sürpriz kanat oyuncusu! Görüşme yapıldı

FutbolArena - Galatasaray’da transfer çalışmaları son hızla devam ediyor. 

1
Belhanda ve Gomis’i bitiren Sarı-Kırmızılılar diğer eksik bölgelere takviye yapmak için çalışıyor.

2
Bruma’nın satılmasından sonra kanat bölgesine transfer yapmak isteyen Galatasaray, Tudor’un takımda görmeyi çok istediği oyuncu için harekete geçti.
3
Galatasaray, Yevhen Konoplyanka için harekete geçti.

4
Transferin en hareketli kulübü olan Galatasaray, 2 yıl önce ilgilendiği Ukraynalı yıldızı kadrosuna katmak için menajeri ile görüştü.

5
Galatasaray, Konoplyanka’ya 1 yıllığına kiralamak adına menajeri ile iletişime geçti.

6
Ukraynalı oyuncu da transfere yeşil ışık yakınca Galatasaray, Konoplyanka’yı kiralamak adına Schalke 04 Kulübü ile temasa geçti Alman ekibine başarılı yıldızı kiralamak için girişimler başladı.

7
Galatasaray’ın 4. yıldızı aldıktan sonraki sezon da gündeminde olan Yevhen Konoplyanka o sezon Sevilla’ya gitmeyi tercih etmişti.

8
Sevilla ve sonrasında transfer olduğu Schalke 04’te beklentilerin altında kalan Konoplyanka henüz 27 yaşında.

Futbolarena anasayfasından devam...