Ve Galatasaray'dan yıldız golcüye 3 yıllık imza

 FutbolArena - Galatasaray yıldız bir golcü transfer etmek için çaba harcıyor. 

1
Cimbom’un elindeki isimlerden Podolski’nin gidecek olması ve Eren’in istikrarsız performansı üzerine bu bölgeye bir transfer yapma kararı alındı.
2
Yurt dışında bulunan Cenk Ergün transfer görüşmelerini sürdürüyor.
3
Galatasaray ile Bafetimbi Gomis arasındaki transfer pazarlığı hız kesmeden sürüyor.
4
Sarı-Kırmızılılar’ın menacerler aracılığıyla gerçekleşen son görüşmede, 31 yaşındaki futbolcuya 2+1 yıllık kontrat önerdiği ortaya çıktı. Ancak Gomis ve menaceri, opsiyonsuz 3 yıl konusunda diretiyor.
5
Galatasaray Yönetimi bu geri dönüşe olumsuz bakmıyor. Gomis’in fiziksel durumunu değerlendiren teknik direktör İgor Tudor, yönetime tam not içeren bir rapor sununca, görüşmeler kaldığı yerden devam etti.
6
Sezonu Marsilya’da kiralık geçiren ve bonservisi İngiltere’nin Swansea City kulübünde bulunan Bafetimbi Gomis’in sözleşmesi 1 yıl sonra bitecek. Tecrübeli oyuncuyu kadroda düşünmeyen İngilizler’in, bonservis konusunda Galatasaray’a bir sorun çıkarmadığı da gelen haberler arasında.
7
Oyuncunun bonservisiyle ilgili sorun kalmayınca sözleşme detaylarına geçen Galatasaray’da, futbol direktörü Cenk Ergün’ün Gomis ve menaceriyle buluşarak yıllık ücret konusunda bizzat teklifte bulunacağı öğrenildi.
8
Gözden çıkarılan paranın senelik 3 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor. Bu da, sezon sonunda Japon kulübü Vissel Kobe’ye transfer olacak Lukas Podolski’nin yıllık garanti kazancına eş değer.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...