Galatasaray'da transferin ilk bombası belli oldu! İşte o isim...

 FutbolArena - Gomis ayrıldıktan sonra hücum bölgesine takviye yapamayan Sarı-Kırmızılılar, forvetsizliğin acısını hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde fazlasıyla çekti.  

1
Galatasaray, devre arasında öncelikle golcü sorununu kökünden çözecek. Teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda Aslan, iki forvet birden alacak.
2
Liste başındaki isim ise Brezilyalı Alan.
3
Çin’de Guangzhou Evergrande forması giyen 29 yaşındaki Sambacı’nın sözleşmesi, devre arasında bitiyor. Galatasaray, oyuncuyla yaptığı pazarlıkları bitirmeye hazırlanıyor. Futbol A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar Çin’e gidecek ve Alan transferine son noktayı koyacak.

4
4 Ocak’ta ara transfer dönemi resmen açıldıktan sonra Galatasaray ilk imzayı Alan’a attırmayı planlıyor.
5


2018’de Çin’de 22 maça çıkan 1.85’lik santrfor, bu karşılaşmalarda 19 gol, 8 asistlik müthiş bir performans sergiledi. Alan daha önce Avrupa’da sadece Salzburg forması giymişti. (Fanatik)

Futbolarena anasayfasından devam...