Galatasaray, Garry Rodrigues için fiyatı belirledi

FutbolArena - Galatasaray, birçok Avrupa kulübünün peşinden koştuğu Garry Rodrigues için fiyatı belirledi. 

1
Galatasaray’ın yükselen yıldızı Garry Rodrigues’in fiyatı belli oldu.

2
Ligin ikinci yarısında tavan yapan Garry Rodrigues; Newcastle United, Sevilla, Olympique Lyon ve Fiorentina’nın radarına girdi.

3
Sarı-kırmızılılarda hem asist hem de golleriyle dikkat çeken Yeşilburun Adalı futbolcunun yaz döneminde bu rakamdan daha az bir rakama satılmaması kararı alındı.

4
Geçtiğimiz ay Ndiaye’yi 16 milyon euroya Stoke City’e satan Cim-Bom, yine Premier Lig ekiplerinden Newcastle United ile beraber İspanya’dan Sevilla, Fransa’dan Lyon ve İtalyan ekibi Fiorentina’nın talip olduğu 27 yaşındaki futbolcudan çok ciddi bir gelir bekliyor.

5
Önceki gün Türk Telekom’daki maça temsilcilerini gönderen bu ekiplerin Galatasaray’ın kapısını çalması beklenirken sarı-kırmızılılar, 3.5 milyon euroya takıma kazandırdığı futbolcudan 20 milyon euro gelir hedefliyor.

6
Galatasaray, PAOK ile anlaşması gereği, elde edilecek kazancın yüzde 20’sini Yunan ekibine verecek.

7
Galatasaray’da Garry Rodrigues’in bu noktaya gelmesinde şüphesiz teknik direktör Fatih Terim’in rolü çok büyük...

8
Sarı-kırmızılı takımın başına geçer geçmez Tudor döneminde parlayamayan Rodrigues’i ön plana çıkaran Terim, önem sıralamasında bu futbolcuyu ilk sıraya koymuştu.

9
Rodrigues, Igor Tudor döneminde görev bulduğu 1003 dakikada 1 gol 3 asist yaptı ama Terim’in gelişiyle birlikte resmen coştu.

10
Fatih Hoca yönetiminde 7 lig maçına çıkan Rodrigues, 573 dakikada 4 gol, 6 asistlik bir performans sergiledi. (Milliyet)

Futbolarena anasayfasından devam...