Galatasaray'a Brezilyalı ön libero!

FutbolArena Özel - Galatasaray transfer atağına kalktı. Hazırlık maçlarına başlayan Igor Tudor, takıma takviye bekliyor.

1
Galatasaray Transfer çalışmaları kapsamında ön libero arayışlarına devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi.
2
Yaklaşık 1.5 aydır bu bölge için alternatif isimlerle görüşen Galatasaray gündemine Gent’te forma giyen Brezilyalı oyuncu, Renato Neto’yu dahil etti.
3
FutbolArena, Galatasaray’ın listesinde olan Renato Neto ile ilgili sıcak bilgilere ulaştı. 4 sezondur Gent’te forma giyen Renato Neto’nun menajeri Galatasaray tarafından İstanbul’a davet edildi.
4
Taraflar transferle ilgili görüşme yaparken Renato Neto, Galatasaray ve Türkiye ile ilgili kesin bir karar verdi. 26 yaşındaki futbolcu menajeri aracılığıyla Türkiye’de futbol oynamayı düşünmediğini Galatasaraylı yetkililere iletti.
5
Bunun üzerine Galatasaray kanadı Renato Neto’dan vazgeçerken oyuncunun menajerinden kendilerine önerebileceği bir sağ bek sordu. ​​​​​​​Menajer ise Galatasaray’a Sevilla’da forma giyen ve kendi oyuncusu olan Brezilyalı sağ bek Mariano Ferreira’yı önerdi. Galatasaray, Brezilyalı oyuncunun kulübü Sevilla ile irtibata geçerken olumsuz bir yanıtla karşılaştı.
6
Sevilla, Galatasaray’a Mariano Ferreira’yı satmayı düşünmediklerini ve astronomik bir teklif olması halinde bu transferin gerçekleşebileceğini iletti.

Futbolarena anasayfasından devam...