Ve Fatih Terim'in sol bek transferindeki 2 adayı

FutbolArena - Galatasaray’da 4. kez göreve gelen Fatih Terim, takımdaki eksikleri belirliyor. 

1
Galatasaray’da Fatih Terim’in isteğiyle sol bek transferine ağırlık verildi.

2
Terim’in sol bek bölgesi için adayları da belli oldu.

3
Galatasaray’da Terim’in gelmesiyle daha çok 3-5-2’nin solunda Tolga Ciğerci’nin mevkisinde oynaması düşünülen Kwadwo Asamoah’ın transferi de askıya alındı.
4
Tecrübeli teknik adam, birinci görevi defans olan ama hızlı atağa da çıkabilecek bir oyuncu alınmasını istedi.

5
Kendi kurduğu scout ekibinden acil rapor istedi. Takımın yan toplardaki zaafiyetini ve takımın mali durumunu da göz önüne alan scout ekibi Ajax’tan Mitchell Dijks’i ilk sıraya yazdı.

6
Bu oyuncuya alternatif olaraksa Atletico PR’den Sidcley’i listeye ekledi. Dijks’in aksine 24 yaşındaki Brezilyalı sol bekin özelliği çok daha hücuma yönelik golcü bir bek olması.

7
Ayrıca Terim, Carole’un dönmesine de soğuk bakmıyor. FFP yüzünden sıkıntıda olan G.Saray’ın, Fransız sol beki de çağırma ihtimali var.

8
Adı Galatasaray’la anılan Baba Rahman, Everton’la anlaştı. Bir süredir sol bek arayan ve Crystal Palace’tan Patrick van Aanholt ile West Brom’dan Jonny Evans’la da görüşen Liverpool ekibi Chelsea’nin gözden çıkardığı Ganalı sol bek ile anlaşmaya vardı. (Fotospor)

Futbolarena anasayfasından devam...