Beşiktaş ve Galatasaray, Emre Akbaba'yı paylaşamıyor

Beşiktaş ve Galatasaray, Alanyaspor'un yıldız futbolcusu Emre Akbaba'nın transferi için yarışıyor.

FutbolArena - Süper Lig'de 2018-2019 sezonu öncesinde transferin en popüler ismi Emre Akbaba, Alanyaspor'un yıldız oyuncusu Emre Akbaba'nın transferi için Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları sosyal medyadan baskı yapıyor.


Transfer Haberleri: Emre Akbaba hangi takıma gidecek? (20 Haziran 2018)


Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları Emre Akbaba'yı sosyal medyadan kıskaca aldı.

Galatasaray ve Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarla, Alanyaspor'un milli yıldızı Emre Akbaba'nın kendi takımlarına gelmesini istediler. Tatilini ailesinin de yaşadığı Fransa'da geçiren Emre Akbaba'nın Paris'te Disneyland'den paylaştığı bir fotoğrafı, Galatasaraylı ve Beşiktaşlı taraftar yorum yağmuruna tuttu. Binlerce beğeni ve yorum yapılan fotoğrafa Galatasataylı ve Beşiktaşlı taraftarlar, Emre Akbaba'yı İngilizce ve Türçe olarak kendi takımlarına davet etti. Özellikle Galatasaraylı bazı taraftarların; "Senin ne kadar Galatasaraylı olduğunu biliyoruz kop gel. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde bize gel" şeklindeki yorumları dikkat çekti. Yorumlara ayrıca Alanyaspor taraftarı da "Alanya'nın gururu. Alanya'nın evladı. Seni daha iyi takımlarda görmek istiyoruz" şeklinde yorumlar yaptı.


Emre Akbaba kaç yaşında? Bu sezon kaç gol attı?


2012 yılında Türkiye'ye gelerek MP Antalyaspor'un altyapısında oynamaya başlayan Emre Akbaba, 2012 yılında Kahramanmaraş B.Ş. Belediyespor'da profesyonel futbol hayatınageçiş yapmış ve 2013 yılında Medical Park Antalyaspor'a dönüş yapmıştı.

2013-14 futbol sezonuna gelindiğinde 2 yıl kiralık olarak Aytemiz Alanyaspor'un renklerine dahil olan Emre Akbaba, Türkiye Kupası A2, 2 ve 3. Liglerde orta saha mevkisinde birçok kez forma giydi. 2013-14 sezonunda 16 gol ve 11 asistlik performansıyla takımının 1. Lig'e yükselmesinde pay sahibi oldu.

Emre Akbaba, bu performansını Süper Lig'e de taşırken gösterdiği performans ile büyük kulüpleri peşinden koşturuyor.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri