Tudor'dan Sneijder'e özel muamele

FutbolArena Özel - Galatasaray’da Wesley Sneijder’in takımdaki belirsizliği devam ederken teknik direktör Igor Tudor’dan Hollandalı yıldız için imtiyaz geldi.

1
Galatasaray’da Wesley Sneijder belirsizliği devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı.
2
FutbolArena’nın edindiği bilgiye göre Milli Takımda görev yapan futbolcularına 26 Haziran’a kadar izin veren Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Hollandalı yıldıza ekstra izin hakkı tanıdı.
3
Yarın yapılacak çalışmaya Galatasaray’da Milli Takımlarında forma giyen oyucular da katılacak. Ancak Tudor’dan özel olarak ekstra izin isteyen Wesley Sneijder, yarınki çalışmada yer almayacak.
4
Hollandalı yıldızın 28 Haziran’a kadar Tudor’dan ekstra izin istediği ve Hırvat teknik adamın da kabul ettiği ortaya çıktı.
5
Galatasaray’ın 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İnter takımından transfer ettiği Wesley Sneijder, Galatasaray forması ile toplamda 171 karşılaşmada süre alırken 43 gol, 42 asistlik başarılı bir performans ortaya koydu.
6
Wesley Sneijder, transfermarkt verilerine göre, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 24 karşılaşmada süre alırken 3 gol, 13 asistlik performans sergileyerek Lig’de Asist krallığı koltuğunda ilk sırada yer aldı.

Futbolarena anasayfasından devam...