Galatasaray'da savunma ve forvete iki aday daha
FutbolArena - Fatih Terim’in forvete istediği Andre Silva için AC Milan’la bizzat görüşüp kolaylık talep ettiği bildirildi.
1

Alman stoper Benedikt içinse yönetim, Schalke ile pazarlığı sürdürüyor.
2

Transferde bir stoper ile forvette Bafetimbi Gomis’e alternatif bir golcü arayan Galatasaray’da Andre Silva ve Benedikt Höwedes bir adım öne çıktı.
3

Fatih Terim’in Silva’nın kiralanması konusunda Milan’la bizzat görüştüğü ve kolaylık istediği belirtilirken, yönetim de 22 yaşındaki Portekizli golcüyü ikna etmeye çalışıyor.
4

4 milyon euro talep eden yıldız ücretinde indirimi kabul ederse, kadroya katılacağı bildirildi.
5

Stoperde ise Schalke 04’ten ayrılmaya hazırlanan Benedikt Höwedes için girişimler hız kazandı.
6

Teknik direktör Fatih Terim’in de onay verdiği 1.87’lik Alman Panzeri için görüşmeler sürüyor.
7

Höwedes’in de Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediği için Galatasaray’ın teklifini ön plana aldığı ve bu yüzden Düsseldorf’u geri çevirdiği bildirildi.
8

Schalke’nin kiralama ücretini yüksek tutmaması halinde Benedikt’in imzaya çağrılması bekleniyor. (Fotomaç)