Şampiyonlar Ligi için Galatasaray'a "Oh" çektiren gelişme

FutbolArena - Galatasaray’ın Göztepe ile oynadığı karşılaşma sonrası rüzgar değişti.

1
Galatasaray’da rüzgar değişti... Şampiyonluğun ardından zafer sarhoşluğundan çıkamayan, hazırlık maçlarında dökülen ve Süper Kupa’yı Akhisar’a kaptıran sarıkırmızılı ekip, iki yeni transferi Henry Onyekuru ve Emre Akkaba ile hayata döndü.
2
Gomis, Belhanda ve Feghouli’nin ayaklarını sürüdüğü ortamda ortaya çıkan iki genç isim, Göztepe galibiyetini getirmekle kalmadı, tribünleri coşturdu,
3
Şampiyonlar Ligi öncesi oluşan korkuları ortadan kaldırdı. Cimbom’un sönük yıldızlarına da formanın çantada keklik olmadığını gösterdi.
4
Fernando’nun bekletmeden havalandırdığı topa çok usta ve akıllıca bir dokunuş yapan Henry Onyekuru, hızı, çevikliğiyle öne çıktı. Sahada basmadık yer bırakmadı.
5
35 kez topla buluşan Nijeryalı oyuncu 2 de kilit pas verdi. Taraftarların çılgın alkışları altında 61. dakikada sahaya giren Emre ise oyun zekası, tekniği ve saha içi görüşü ile kendini gösterdi.
6
3 ikili mücadele kazanıp 2 top çalarken; 3 şut denemesi ve 2 kilit pas ile hücumda etkili bir görüntü çizdi. Bu şaşalı başlangıç sarı-kırmızılıları kendinden geçirmeye yetti de arttı bile... (Fotomaç)

Futbolarena anasayfasından devam...