Tudor'un sözleşmesindeki gizli tazminat maddesi

  FutbolArena - Galatasaray’a geldiğinden bu yana aldığı kötü sonuçlarla eleştiri oklarının hedefi olan Igor Tudor’un sözleşmesiyle ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. 

1

Karabükspor’dan Galatasaray’a gelen Hırvat hoca, iç sahada ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye yenilerek hayal kırıklığı yaratmıştı.
2
Takımı liderlik yarışından iyice uzaklaştıran Tudor, şampiyonluk şanslarını sıfıra indirdi.
3
Sezon sonunda Galatasaray’la yollarını ayırıp ayırmayacağı tartışılan Igor Tudor’un sözleşmesinde sarı kırmızılılar için olumlu bir madde olduğu ortaya çıktı.
4
Sabah’ın haberine göre, Sarı-kırmızılıların, Karabük’e 150 bin Euro ödeyerek göreve getirdiği Hırvat hoca, Avrupa Ligi biletini alamazsa, tek kuruş verilmeden gönderilebilecek. Aslan; Avrupa’ya gider, Tudor’u yollarsa, tazminatı 400 bin Euro...
5
Fenerbahçe yenilgisiyle koltuğu sallanmaya başlayan Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor için ligde kalan 6 hafta çok önemli. Galatasaray, ligi ilk 4 sırada tamamlarsa, Avrupa kupalarına katılma hakkını elde edecek.
6
Trabzonspor’un şu an sadece iki puan önünde olan sarı-kırmızılılar, ilk 4 dışında kalırsa durum kritik... Galatasaray’ın ligi 5. bitirmesi durumunda Avrupa bileti için Türkiye Kupası’nı Başakşehir ya da Fenerbahçe’nin alması gerekiyor.
7
Sarı-kırmızılı yönetim, Avrupa vizesi almasına rağmen Tudor’la yollarını ayırmak isterse Hırvat teknik adama 400 bin Euro tazminat ödemek zorunda. Ligin son 6 haftası Galatasaray kadar, Tudor’un da geleceğinde belirleyici olacak.

Futbolarena anasayfasından devam...