Benfica - Galatasaray maçı canlı ve şifresiz izle

Benfica ile Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Benfica - Galatasaray Beinsports canlı izle ile Benfica - Galatasaray maçı canlı ve şifresiz izle sorgularını yapan kullanıcılar için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Galatasaray UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Benfica deplasmanına çıkıyor. Benfica - Galatasaray rövanş maçı öncesi taraftarlar kanal bilgisini merak ediyor. Galatasaray, Benfica ile İstanbul'da oynadığı ilk maçı 2-1 kaybetmişti. Benfica - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Benfica - Galatasaray Beinsports canlı izle ile Benfica - Galatasaray maçı canlı ve şifresiz izle için araştırma yapan futbolseverler haberimize göz atabilir.

Benfica - Galatasaray maçı kadroları


Benfica ile Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Finaller Tur 1/32 rövanş maçında karşı karşıya geliyor. İlk maçı Benfica 2-1 kazandı. 65.647 kişi kapasiteli Sport Lisboa e Benfica Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Rumen hakem Ovidiu Alin Hategan yönetecek. Benfica'da Eduardo Salvio, Jardel Nivaldo, German Conti sakatlıkları, Galatasaray'da ise Martin Linnes sakatlığı; Fernando Reges cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

CANLI SKOR, CANLI MAÇ SONUCU


Benfica ve Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne nasıl geldi?


Benfica ile Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne Şampiyonlar Ligi'ndeki grupları 3. sırada tamamlayarak geldi. Benfica, Şampiyonlar Ligi E grubunda Bayer Münih, Ajax ve AEK ile mücadele etti. 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Benfica, grup etabında 3. olarak adını UEFA Avrupa Ligi'ne yazdırdı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D grubunda Porto, Schalke ve Lokomotiv Moskova ile kozlarını paylaştı. Sadece Lokomotiv Moskova'yı mağlup edebilen Galatasaray, 6 maç sonunda 4 mağlubiyet aldı. 4 puanla 3. sırada grubu tamamlayan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne son 32 turundan katılmaya hak kazandı.

Benfica - Galatasaray form durumları


Benfica, Portekiz Premier Ligi'nde Pazartesi günü karşılaştığı Aves'i deplasmanda 3-0 mağlup etti. Porto ile şampiyonluk mücadelesi veren Benfica, 22 hafta sonunda 53 puanla 2. sırada yer aldı. Benfica, lider Porto'nun 1 puan gerisinde bulunuyor.

Galatasaray ise Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Kasımpaşa deplasmanında 4-1 galip geldi. Süper Lig'de lider Başakşehir'in 6 puan gerisinde 2. sırada bulunan Galatasaray, 22 hafta sonunda 42 puan elde etti.

Benfica - Galatasaray maçı Beinsports canlı izle


Benfica - Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçı 21 Şubat Perşembe günü saat 23.00'da başlayacak. Benfica - Galatasaray rövanş maçını beIN Sports ekranlarından izleyebilirsiniz. Digitürk platformunda yer alan beIN Sports ve S Sport kanallarını izleyebilmek için Digitürk abonesi olmak gerekiyor. Şifreli olarak yayınlanan maçları canlı şifresiz izlemek için spor paketi satın alınıyor. Ayrıca Digitürk abonesi olmayanlar internet üzerinden Digiplay veya beIN Connect siteleri üzerinden istedikleri ligi yıllık veya istedikleri maçı tek maç olarak satın alıp izleyebilirler.

BEIN SPORTS CANLI İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri