Belhanda'ya Fas Milli Takımı'nda Herve Renard'dan övgüler

Galatasaraylı futbolcu Belhanda'nın bu sezon sergilediği performans spor kamuoyunda eleştirilirken, Fas Milli Takım Teknik Direktörü Herve Renard öğrencisine sahip çıktı. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği fakat genel anlamda taraftarlardan beklenen performansı sergileyemeyen Belhanda'ya, Fas Milli takımdan hocası sahip çıktı.

Fas Milli Takım Teknik Direktörü Herve Renard, Belhanda'nın bu sezon Galatasaray'da kötü bir performans sergilediği yönündeki yorumlara katılmadığını söyledi. Goal'e konuşan Herve Renard, Belhanda'nın her maçını izlediğini ve onun vazgeçilmez bir oyuncu olduğunu söyledi.

"BELHANDA GALATASARAY'DA HARİKA BİR SEZON GEÇİRİYOR"

Fas Milli Takım Teknik Direktörü Herve Renard yaptığı açıklamada, "Belhanda için Türkiye'de iyi oynamıyor diye söyleniyor ama ben Galatasaray'da oynadığı tüm maçları izliyorum. Bence harika bir sezon geçiriyor. Belhanda vazgeçilmez bir futbolcu." diye konuştu.

Süper Lig'in en çok kilit pas atan futbolcuları


Süper Lig'de geride kalan 30 haftada en çok şut pası veren futbolcular Ricardo Quaresma ve Younes Belhanda olurken Quaresma 78, Belhanda da 74 kilit pas attı. Bu iki oyuncuyu 62 kilit pas ile Bursaspor'dan Pablo Batalla takip ediyor.

Ricardo Quaresma Süper Lig'de en çok kilit pas atan futbolcu olmasına rağmen şimdiye kadar attığı paslardan sadece 6'sı asiste dönüştürülebildi. Belhanda'nın da 8 asisti bulunuyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri