beIN Sports Galataaray 1-1 Konyaspor maç özeti (İZLE)

Galatasaray - Konyaspor maç özeti izle. Galatasaray - Konyaspor beIN Sports maç özeti izle. Galatasaray - Konyaspor geniş özet izle.

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray - Konyaspor maç özeti haberimizde.


beIN Sports Galatasaray - Konyaspor maç özeti izle


Galatasaray ile Konyaspor, Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya geldi. İlk 45 dakikasının 0-0 eşitlik ile tamamlandığı mücadelenin ikinci yarısına baskılı başlayan Galatasaray, Feghouli, Adem Büyük ve Babel ile buluduğu tehlikeli pozisyonlardan yararlanamadı.

GALATASARAY İKİNCİ YARIYA BASKILI BAŞLADI

Karşılaşmanı 59. dakikasında ceza sahasının önünde topla buluşan Babel'in şutu, Konyaspor savunmasına da çarparak ağlara gitti ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. Galatasaray'da Seri, mücadelenin 74. dakikasında gördüğü kırmız kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Konyaspor mücadelenin 90+5.inci dakikasında Jonsson'un golü ile eşitliği sağladı ve mücadele 1-1 eşitlik ile tamamlandı. Galatasaray 10 kişi tamamladığı mücadeleden 3 puan ile ayrılan taraf oldu.

RYAN BABEL'DEN İLK GOL

Süper Lig'de daha önce Kasımpaşa ve Beşiktaş formaları da terleten Ryan Babel, Galatasaray forması ile Spor Toto Süper Lig'de ilk golünü Konyaspor karşısında kaydetti.

Galatasaray - Konyaspor maçı ilk 11'leri


Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Donk, Nagatomo, Seri, Nzonzi, Feghouli, Emre Mor, Babel, Diagne

Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali Turan, Anicic, Ferhat, Jonsson, Jevtovic, Ömer Ali Şahiner, Endon Daci, Milsoevic, Bajic


GALATASARAY - KONYASPOR BEIN SPORTS ÖZET İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri