Becali'den ilginç sözler! "Önce %99 dedi ama sonra..."

Becali, Morutan'ın %99 ihtimalle Galatasaray'a transfer olduğunu söyledi. Ancak sonrasında yaptığı açıklamalar kafaları karıştırdı ve Burak Elmas da bu transferle ilgili konuştu. 

FutbolArena Dış Haberler - FCSB kulübünün sahibi Becali, Morutan transferiyle ilgili son dakikada bir açıklama yaptı ve oyuncunun %99 ihtimalle Galatasaray'a transfer olacağını yazdı.

Sport Romania'ya konuşan Becali, Morutan'ın Galatasaray'a transferinin %99 ihtimalle çözüldüğünü ve artık son aşamaya geldiğini, oyuncunun çok büyük bir ihtimalle Galatasaray forması giyeceğini söyledi.

SÖZLEŞME 5 YILLIK

Sport Romania'da yer alan habere göre Galatasaray ile Morutan 5 yıllık anlaşma sağladı. Transferin artık son detaylarının konuşulduğu ve oyuncunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği bildirildi.

BECALI'DEN YENİ AÇIKLAMA: "10 MİLYON EURO"(DIGISPORT)

"Galatasaray'la iletişimdeyiz. Muhtemelen yarın teklifi verirler. 10 milyon euro istemiştim. Önce 8, sonra 9 'a yükselttiler. Muhtemelen 10 milyon euro verme kararı aldılar.

BURAK ELMAS: "MALİYETİ NEDENİYLE GİRİŞİMİMİZ YOK"

Galatasaray Başkanı Burak Elmas da Sports Digitale kanalına yaptığı açıklamada "Morutan'ın maliyeti nedeniyle bu transferde girişimimiz yok." dedi.

Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri