Galatasaray'ın gözdesine talip oldular

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray’da Östersunds faciasının yankıları devam ederken, transfer çalışmalarına hız verildi.

1
Galatasaray’ın büyük uğraş verdiği bir transferde daha rakip kulüpler ortaya çıkıyor.
2
Galatasaray transfer gündeminin ilk sırasında yer alan West Ham’ın futbolcusu Feghouli’de yeni gelişmeler yaşanıyor.
3
Fransa’nın önde gelen gazetelerinden L’Equipe’in haberine göre; Rennes yönetimi Feghouli’yi transfer etmek için West Ham yönetimiyle görüşmelere başladı.
4
Rennes’te özellikle teknik heyetin bu transferin gerçekleşmesini yoğun bir şekilde istediği belirtilirken, yıldız futbolcu için gelen diğer tekliflerden daha cazip bir öneri sunmaya hazırlandıkları da kaydedildi. 
5
Galatasaray’ın yaptığı 2.7 milyon euroyu beğenmeyip olumsuz yanıt veren ve bu rakamın artırılmasını isteyen Cezayirli futbolcuya sarı kırmızılılar yeni teklifini yaptı.
6
Sarı kırmızılılar ilk olarak 2.7 milyon Euro teklif ettikleri Feghouli’ye yıllık 3.2 milyon eurodan 4 yıllık kontrat önerdi. Feghouli’den Galatasaray bu teklifiune yanıt bekliyor.

Futbolarena anasayfasından devam...