Galatasaray'ın Seleznov transferi için resmi açıklama geldi

FutbolArena - Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Seleznov’un Galatasaray tarafından istendiği yönünden çıkan haberlere karşı açıklama yaptı.

1
Golcü oyuncuları Yehven Seleznov’un Galatasaray’dan, Yatabare’nin ise Osmanlıspor ile adının anıldığının hatırlatılması üzerine Erkan Sözeri şu ifadeleri kullandı:
2
"Oyuncularımıza talep olması çok doğal. Ama şu anda bizim oyuncularımız. Seleznov’un kafası biraz daha karışık. Galatasaray ve diğer takımlar anlamında bizde duyumlar alıyoruz. Kulübe gelen çok ciddi bir teklif olmadığını biliyorum."
3
"Ama gelirse oyuncumuz da böyle bir talepte bulunursa, kulübün, oyuncumuzun ve bizim menfaatlerimiz doğrultusunda karar alınabilir. O zaman da önlemleri alınır. Ama şu anda Seleznov’un kafasının karışıklığı performansına da ister istemez yansıyor."
4
"Seleznov ve diğer oyuncularımızı da sezon sonuna kadar kalacakmış gibi önemsiyoruz. Bu tür haberler bizi de rahatsız ediyor. Herkesin bir B ve C planı var. Bizim de var. Ama şu anda ciddiyete dönüşmediği için bir şey söylemiyoruz. Aslı astarı olduğu zaman her şey netlik kazanacak. Bizim için şuan önceliğimiz Başakşehir maçı."
5
"Seleznov bir görüşmemizde Galatasaray’dan teklif aldığını söylemişti. Tabii ister istemez büyük takımlarda oynamak her futbolcunun hayali. Ben de saygı duyuyorum açıkçası. Seleznov gitmese de kaliteli bir oyuncumuz. Sonuçta biz Seleznov’dan faydalanırız. Yeter ki şu transfer haberleri biran önce son bulsun. Bu ligin şakası asla yok."

Futbolarena anasayfasından devam...