Bafetimbi Gomis'in Galatasaray - Trabzonspor maçında attığı gol (İZLE)

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Bafetimbi Gomis, Trabzonspor maçında takımını rahatlatan golü attı. Gomis'in Trabzonspor maçında attığı golü haberimizde izleyebilirsiniz.

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig'in 27. hafta maçında sahasında ağırladığı Trabzonspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken 2. yarıya kötü başlamıştı ancak Bafetimbi Gomis, Galatasaray taraftarını rahatlatan golü attı.


Gomis'in Trabzonspor'a attığı gol (İZLE)


Maçın 56. dakikasında Rıza Çalımbay, Hubocan'ı çıkarıp Dame N'Doye'u oyuna alırken, Okay Yokuşlu'yu da stopere çekti. Bu hamleden 4 dakika sonra stoperde Okay Yokuşlu'ya baskı yapan Bafetimbi Gomis hatayı değerlendirdi ve topu kaleci Onur Kıvrak'ın üzerinden aşırtarak ağlara gönderdi.

GOMİS'İN TRABZONSPOR'A ATTIĞI GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Gomis Galatasaray'da kaç gol attı?


Süper Lig'in gol kralı olan Bafetimbi Gomis, bu sezon çıktığı 26. lig maçında 26. golünü attı ve en yakın takipçisi Burak Yılmaz'ın da 6 golle önüne geçti. Gomis'in Türkiye Kupası maçlarıyla birlikte bu sezon 29 golü ve 6 da asisti bulunuyor.

İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Selçuk, Donk, Feghouli, Garry Rodrgieus, Belhanda, Gomis

Trabzonspor: Onur, Pereira, Uğur Demirok, Hubocan, Novak, Okay, Kucka, Abdülkadir, Jose Sosa, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri