Abdürrahim Albayrak'tan UEFA ceza iddialarına sert tepki

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig 23. haftasında sahasında Bursaspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından sarı kırmızılı takımın yöneticisi Abdürrahim Albayrak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

1
Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Bursaspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve önemli açıklamalarda bulundu.
2 TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜRLER
Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. 90 dakika durmak bilmediler. Keyifli bir maç izlendi. Demek ki aslan kükrediğinde böyle oluyormuş. Geçen hafta deplasman maçlarıyla ilgili zaten konuşmuştuk.



3
Bugün daha iyi oynadık, organize olduk. İstekliydik, arzuluyduk. Kazanmak için herkes elinden geleni yaptı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Teker teker hedefimize ulaşacağız.
4 GOMİS SİNYALİNİ VERMİŞTİ
Geçen hafta Fatih Hocam haklı olarak Gomis’i güvenini kaybetmesin diye çıkarmadı, bugün de 3 gol attı. Bu maçta iyi oynayacağının sinyallerini dünkü idmanda da vermişti. Bugün de gereğini yaptı. Takım olarak herkes iyiydi. İyi yoldayız.
5 KİMSE BİZİMLE UĞRAŞMASIN
Bugün basında çıkan Finansal Fair Play ile ilgili haberlerin hepsi asılsızdır. Zaten resmi sitemizden de bununla ilgili bir açıklama yaptık. Daha hiçbir toplantı olmadan bu haberlerin çıkması bizi çok üzüyor. Lütfen herkesten rica ediyorum kimse bizimle uğraşmasın. Yönetim olarak çok çalışıyoruz. Hoca da maçtan sonra Florya’da kalıp çalışacak. Orada yatacak. Hepimiz işe beş elle sarılıyoruz. Onun için böyle asılsız haberler yapılmasın. Sadece bize değil, başka takımlara da yapılmasın…"

Futbolarena anasayfasından devam...