Babacar'dan Galatasaray için transfer kararı

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken gündemdeki isimlerden biri olan Babacar'ın kararının belli olduğu ifade edildi.

FutbolArena - Galatasaray Transfer çalışmaları kapsamında ilgilendiği futbolcularla görüşmelerine devam ederken gündemdeki isimlerden biri olan Khouma Babacar ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Golcü futbolcunun transfer konusunda sarı kırmızılı takıma gelmeye sıcak baktığı ve görüşmelerin bu yönde devam ettiği öne sürüldü.

Galatasaray Haberleri: Galatasaray, Babacar'ı transfer edecek mi?


Galatasaray'da taraftarların dört gözle beklediği forvet transferiyle ilgili Sassuolo forması giyen Babacar için girişimler devam ediyor. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre Galatasaray'ın Babacar için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı iddia edildi. Babacar'ın da sarı kırmızılı takıma transfer olmak istediği ve bu yönde kararını bildirdiği belirtildi. Galatasaray'ın teklifine İtalyan takımının nasıl yanıt vereceği merak ediliyor.


Babacar kimdir, kaç yaşında? Babacar transfermarkt


Kariyerine Fiorentina takımında başlayan Babacar, Tacing, Padova, Modena ve Sassuolo formaları giydi. İtalyan kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Babacar, bu sezon 17 lig maçında 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri