Bruma gidiyor, onlar geliyor! Dev harekat

FutbolArena - Mali açıdan sıkıntılı günler geçiren Galatasaray, yeni sezon öncesi yapılacak transferin kaynağını Bruma’nın satışından gelecek parayla karşılamayı planlıyor. 

1
Gazete Habertürk’ten Erhan Telli’nin haberine göre; Alman kulübü Red Bull Leipzig’le 15 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli karşılığında el sıkışan Özbek yönetimi, transfer edilecek oyunculara ödenecek miktarı da bu sayede çözmüş olacak.
2
Portekizli genç yeteneği gönderdikten hemen sonra ses getirecek bir forveti kadroya katmayı düşünen Sarı-Kırmızılılar, hemen ardından da kaliteli bir stopere imza attıracak.
3
İlk olarak senelik 3 milyon Euro’dan 3 yıllığına anlaştığı Bafetimbi Gomis için Swansea’nin istediği 6 milyon Euro’yu indirmeye çalışacak olan yönetim, İngilizler’le pazarlık masasına oturacak.
4
Cimbom’un İngiliz kulübünü ikna edememesi halinde ise alternatifi hazır...
5
Milan’da forma giyen Carlos Bacca için nabız yoklayan kurmayların, 31 yaşındaki golcüyü satın alma opsiyonlu kiralamak için harekete geçeceği bildirildi.
6
Son haftalardaki üstün performansıyla dikkatleri üzerine çeken Sinan Gümüş, Benfica’nın radarında...
7
Sezon başından beri fazla forma şansı bulamadığı için ayrılığı kafasına koyan genç yetenek için Portekiz ekibinin G.Saray’a teklif yaptığı öne sürüldü.
8
Portekiz basınında çıkan haberlere göre Cimbom’la 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Sinan için Benfica’nın 5.5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı iddia edildi.

Futbolarena anasayfasından devam...