Aykut Kocaman'ın Galatasaray derbisi öncesi oyuncularına yaptığı konuşma

Fenerbahçe, Türk Telekom Stadyumu'na 8 puan geride gideceği Galatasaray karşılaşmasından mutlak 3 puan hedefliyor. Aykut Kocaman, oyuncuları ile yaptığı toplantıda oyuncularına Pazar günü oynanacak derbi öncesi moral aşıladı.

FutbolArena - Fenerbahçe, 22 Ekim Pazar günü Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray karşısında zorlu bir mücadele verecek. Sarı lacivertli takım rakibi karşısında kazanıp puan 8 puanlık farkı düşürmeye çalışacak. Teknik direktör Aykut Kocaman, hafta başından bu yana futbolcularını bu dev müsabakaya hazırlıyor.


Aykut Kocaman'dan oyuncularına Galatasaray sözleri


Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma öncesinde oyuncuları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Galatasaray mücadelesinin oyun planını hafta başından beri oyuncularına ezberleten Aykut Kocaman, futbolcuları Beşiktaş maçı örneğini verdi.

''GEREKEN CEVABI HERKESE VERECEĞİNİZİ BİLİYORUM''

Aykut Kocaman'ın oyuncuları ile yaptığı toplantıda ''Geçtiğimiz sezondan bu yana derbilerde karakterinizi gösterdiniz. İnsanların yorumları önemli değil. Sahaya çıkıp neler yapabileceğinizi biliyorum. Bu sene Beşiktaş maçında da gördük. Gereken cevabı herkese vereceğinizi biliyorum'' dedi.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak dev derbi 22 Ekim Pazar günü Saat 19:30'da Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak bu zorlu mücadele Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri