Galatasaray'ın stoper transferinde görüştüğü isimler

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışının uzağında kalan Galatasaray’da gelecek sezonun transfer çalışmaları erken başladı. FutbolArena, sarı kırmızılıların ilgilendiği savunma oyuncularının isimlerine ulaştı.

1
Süper Lig’in 26. haftasında Adanaspor’u 4-0 mağlup eden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi vizesi alabilme adına Başakşehir’in puan kaybettiği haftada kazanarak iddiasını sürdürdü.
2
4-0 sarı kırmızılı takımın kazandığı Adanaspor maçı sonrasında Futbol Direktörü Cenk Ergün, yaptığı açıklamada " İsimlerden bağımsız olarak stoper transferi için üstü düzey isimlerle görüşüyoruz" demişti.
3
Peki, Cenk Ergün’ün temas halinde olduğu ve kast ettiği stoperler kimler... FutbolArena açıklıyor...
4 1-Mangala
1-Mangala
Valencia’da kiralık olarak oynayan futbolcuyu menajer Ahmet Bulut, Galatasaray’a önerdi.
5
Ünlü menajer Jorge Mendes’in oyuncusu olan Mangala’nın M.City’den kiralanabileceği aktarıldı. Şimdi Galatasaray’ın en önemli adayı kiralık formülü Mangala...
6 2-Vitor Hugo
2-Vitor Hugo
Brezilyalı stoperde listede ancak Galatasaray yönetimi, bu futbolcunun transferini bonservisinin çok hisseli olması ve maliyetinin 8-9 milyon Euro civarında olması nedeniyle zor görüyor.
7
Bonservisi aşağı çekilemezse Hugo’nun transferi gerçekleşemeyecek.
8 3-Aymen Abdennour
3-Aymen Abdennour
Ocak ayında Valencia’da Prandelli’nin görevden alınması üzerine son dakikada transferi yatan Tunuslu stoperde G.Saray’ın takibinde...
9
27 yaşındaki oyuncu için İspanyol kulübü ile sezon sonunda görüşmeler sıklaşacak.

Futbolarena anasayfasından devam...