Galatasaray'ın yıldızına Napoli kancası 

 FutbolArena - Sarı kırmızılılarda transfer hareketliliği erken başladı. 

1
Sezonu kötü şekilde kapatacak olan Galatasaray’da yıldız oyuncuların gönderilip gönderilmeyeceği merak konusu.
2
Seneye Şampiyonlar Ligi’ne katılamayacak olması ve kulüp içindeki düzenin bir türlü oturmaması yıldızları düşündürüyor.
3
Öte yandan Galatasaray’ın önemli oyuncusuna Napoli’nin talip olduğu yazıldı.
4
Galatasaray’da bu sezonun parlayan yıldızlarından olan Bruma için transferde Napoli iddiası ortaya atıldı. Galatasaray’daki geleceği belirsiz olan Bruma için İtalyan ekibinin devrede olduğu ve bu konuda ısrarcı davranacağı kaydedildi.
5
İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli’nin Bruma’yı çok beğendiği ve takıma kazandırmak için her türlü çalışmayı yaptığı kaydedildi.
6
İtalyan ekibinin golcüsü Dries Mertens’in sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimaline karşılık Bruma’yı hedef koyan Napoli’nin bu transfer için istekli olduğu öne sürüldü.

7
Futbol kariyerine Sportig Lizbon alt yapısında başlayan Portekizli oyuncu Bruma, 2013 2014 sezonunda 11 milyon Euro artı bonuslarla Galatasaray’a transfer oldu.
8
Galatasaray’da ilk iki sezonunda beklenilen çıkışı yapamayan Bruma birde ağır sakatlık geçirdi. 2015 2016 sezonunda İspanya’nın Real Sociedad takımına kiralanan genç yıldızın dönüşü muhteşem oldu.
9
Bu sezon Galatasaray adına iyi bir grafik çizen Bruma, 34 karşılaşmada toplam 2.761 dakika süre alarak Galatasaray’da en istikrarlı sezonunu geçiriyor. Bu süre zarfında 10 gol 8 asistlik performans üreten Bruma’nın Galatasaray ile 2018 yılında sözleşmesi sona erecek.

Futbolarena anasayfasından devam...