Galatasaray'dan Chelsea'li yıldıza teklif

FutbolArena - Galatasaray transfer çalışmalarına son hızla devam ediyor. 

1
Gomis, Belhanda ve Maicon transferinde sona yaklaşan Sarı-Kırmızılılar, bir yandan da diğer transferler için temaslarını sürdürüyor.
2
Bu sezon iyi bir kadro oluşturup, şampiyonluk mücadelesi verecek olan Galatasaray’ın transfer listesine Chelsea’nin genç bir yıldızı girdi.

3
Milliyet’in haberine göre Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Igor Tudor’un önerisi üzerine, geçen yıl Milan’da kiralık oynayan Mario Pasalic’e kanca attı.

4
22 yaşındaki orta saha oyuncusunu yakından takip eden Tudor, vatandaşını mutlaka kadroda görmek istediğini yönetime bildirdi.

5
Geçen sezon Seri A’da 24 maçta görev alan Pasalic, 5 gol atarken, 1 de asist yapmıştı.
6
Almanya doğumlu futbolcu için Galatasaray oldukça avantajlı... Bonservisi Chelsea’de olan genç yeteneğin sözleşmesinin 1 sene sonra bitecek olması nedeniyle İngilizler uygun bir bedel karşılığında elden çıkarabilir.

7
Galatasaray bu yüzden futbolcuyu bonservisiyle beraber almak için İngiliz ekibine başvurdu. Sarı-kırmızılılar, 22 yaşındaki oyuncu için Chelsea’ye 2.5 milyon euro teklif etti.
8
Ön libero ve forvet arkası da oynayabilen futbolcuyu elinden kaçırmak istemeyen sarı-kırmızılılar takımı gençleştirmek için Pasalic ismine çok önem veriyor.

9
Chelsea’nin futbolcusu olan Mario Pasalic, kiralık olarak formasını giydiği kırmızı-siyahlı ekipte devleşti. Milan orta sahasının genç yıldızı Pasalic, geride kalan sezonda tüm kulvarlarda 27 maçta oynadı.
10
Ligde 24 maça çıkan, 5 gol, 1 asistle oynayan 22 yaşındaki futbolcu, bir önceki sezon da Monaco da kiralık oynamış, 16 karşılaşmada forma giydiği ligde 3 kez fileleri havalandırmıştı.

11
Ondan da önceki sezon İspanya’da Elche’de kiralık oynayan futbolcunun, Chelsea ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Futbolarena anasayfasından devam...