Galatasaray Latovlevici için ne kadar ödeyecek?

FutbolArena Özel - Galatasaray transfer çalışmaları kapsamında Karabükspor’da forma giyen Rumen sol bek oyuncusu Iasmin Latovlevici’yi kadrosuna kattı.

1
Sol bek arayışlarında Juventus oyuncusu Kwadwo Asamoah’ı İtalyan kulübünün çıkardığı zorluklar nedeniyle transfer edemeyen Galatasaray, alternatifini Süper Lig’de buldu. Igor Tudor, Karabükspor’dan eski öğrencisi Latovlevici ile yeniden buluştu.
2
Sarı Kırmızılılar, Karabükspor Kulübü ile Romen sol bek için anlaştı. Galatasaray, 550 bin euro bonservis bedeli karşılığında Latovlevici’yi kadrosuna kattı.
3
Yarın sağlık kontrolünden geçecek Rumen oyuncunun kontratı ise 1+1 yıllık olacak.
4
31 yaşındaki Rumen sol bek oyuncusu Iasmin Latovlevici, profesyonel futbol kariyerine ülkesinin CFR Timişoara kulübünde başladı. Sırasıyla Politehnica Timişoara, Steau Bükteş ve Gençlerbirliği’nde forma giyen Latovlevici, geçen sezon Karabük’e transfer olmuştu.
5
31 maçta 4 gol ve 3 asist üreten başarılı oyuncu, ortaya koyduğu futbol ile alkışları topladı. Karabükspor ile sözleşmesinin son senesine giren Rumen oyuncunun son durağı Galatasaray oldu. 

Futbolarena anasayfasından devam...