Ve Galatasaray'ın gözdesi imzayı attı

FutbolArena - Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın listesinde yer alan yıldız futbolcunun geleceği netleşti.

1
Spor Toto Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk hedefine ulaşamayan Galatasaray’da transfer çalışmaları sürüyor.
2
Başkan Dursun Özbek ile teknik direktör Igor Tudor arasında yapılan transfer zirvesinde adı geçen oyuncu imzayı attı.
3
Özellikle Tudor’ın orta sahaya alınmasını önerdiği iddia edilen yıldız isim geleceği hakkında kararını verdi.
4
Fanatik’te yer alan habere göre; Sezon başında mtakımın başına Pep Guardiola’nın geçmesi ile zor günler geçiren ve düzenli bir şekilde kendisine 11de yer bulamayan tecrübeli orta saha Yaya Toure, sürpriz bir karar verdi.
5
Sezon sonuna doğru Guardiola ile yıldızı barışan sözleşmesi de sona eren Fildişi’li futbolcu Manchester City ile yola devam etmeye karar verdi ve kulübü ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
6
City’nin futbol direktörü Txiki Begiristain, yaptığı açıklamada, " Yaya çok fantastik bir oyuncu ve Guardiola’nın da önem verdiği isimlerin başında geliyor. Kadroda onun yeri çok önemli." ifadelerine yer verdi.
7
Bu karar Manchester City’nin resmi Twitter hesabından resmen açıklandı. Toure, tecrübesi ve güçlü fiziği ile de serbest oyuncu pazarının en gözde isimlerinden biri olarak dikkat çekiyordu.
8
Bir dönem Galatasaray’ın da listesinde yer alan 34 yaşındaki yıldız futbolcunun yeni sezonda göstereceği performans merakla bekleniyor

Futbolarena anasayfasından devam...