Lucescu milyonlarla yakalandı

Mircea Lucescu paralarla kameralara yakalandı Futbol Arena - 29 Temmuz 1945, Bükreş doğumlu Mircea Lucescu Rusya Ligi takımlarından Zenit’in teknik direktörlüğünü yapıyor. Daha önce Süper Lig takımlarından Galatasaray ve Beşiktaş’ı çalıştırmış ve bu iki kulüpte de taraftara şampiyonluk sevinci yaşatmıştı. Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ı ise UEFA’da çeyrek finale taşıyarak büyük bir başarı elde eden Luce, ayrıca Galatasaray’ın ilk ve tek UEFA Süper Kupası’nı kazandıran hocadır. Mircea Lucescu tatil gününde ülkesinde kameralara çok farklı bir şekilde yakalandı... 

1
Milli takımlara verilen arada ülkesi Romanya’ya gelen Luce, gazetecilere yakalandı.
2
Özel şoförüyle alışverişte görüntülenen kurt hocanın milyonlar kazanan ve son model arabalara binen bir isim olmasına karşılık ödemeyi eski usül yapması dikkat çekti.
3
Paralarını ceketinin cebinde bir zarf içinde taşıyanLucescu’nun bu hareketi ülkesinde dikkat çekici ve şaşırtıcı bulundu.
4
Luce, bu zarfı şöförüne teslim ederken görüntülendi.
5
Romanya kaynaklı click.ro adlı internet sitesi bu görüntüleri ’Lucescu milyonlarını çekinmeden uluorta sergiledi’ başlığıyla okuyucularına duyurdu.
6
Sitede Lucescu’nın en çok kazanan Rumen teknik adamolduğu ve yıllık kazancının yaklaşık 4 milyon euro olduğu yazıldı.
7
8
9
10
11

Futbolarena anasayfasından devam...