Andre Castro'dan Benfica'ya: "Galatasaray'a dikkat edin!"

Göztepeli futbolcu Andre Castro, Galatasaray - Benfica maçı öncesinde Portekiz basınına sarı kırmızılı takımı anlattı. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray ile Benfica arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde Göztepe futbolcusu ve bir dönem Porto'da forma giyen Andre Castro, Portekiz basınına konuştu. Andre Castro, Benfica'yı Galatasaray'a karşı uyardı ve Portekiz ekibinin dikkatli olması gerektiğini söyledi.


Galatasaray - Benfica maç haberleri


Portekiz basınında A Bola'ya konuşan Andre Castro, "Galatasaray için Süper Lig'de işler iyi gitmiyor. Liderin gerisindiler. Bu yüzden UEFA Avrupa Ligi'ne daha fazla motive olmuş durumdalar. Hatta Benfica maçı onlar için dönüm noktası." dedi.

Galatasaray'ın iç sahada daha etkili futbol oynadığını söyleyen Andre Castro, "Benfica'yı seyirci baskısıyla birlikte İstanbul'da zor bir maç bekliyor. Çünkü Galatasaray, taraftarıyla birlikte kendi sahasında çok daha agresif ve hücumu benimseyen bir futbol anlayışıyla oynuyor." ifadelerini kullandı.

Galatasaray - Benfica maçı ne zaman, hangi kanalda?


Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Benfica ile karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan Benfica - Galatasaray mücadelesi 14 Şubat günü 20:55'te oynanacak. Galatasaray - Benfica mücadelesi TSİ ile 20:55'te başlayacak ve mücadele BeIN Sports 1 HD ekranlarından canlı yayınlanacak.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri