Andone'nin Romanya - İspanya maçında attığı golü (İZLE)

Florin Andone, Romanya - İspanya maçında oyuna girdikten 3 dakika sonra gol attı. Andone'nin İspanya'ya attığı golü izlemek isteyenler internet ortamında Andone gol izle, Andone İspanya gol izl, Andone Roamnya - İspanya gol izle, Andone'nin attığı golü izle şeklinde arama yapmaya başladılar. 

FutbolArena - Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Romanya ile İspanya karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın transfer döneminde kiralık olarak transfer ettiği Florin Andone, 56. dakikada oyuna girdi ve 3 dakika sonra gol attı. Galatasaray'ın Brighton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Florin Andone, Romanya - İspanya milli maçında 3 dakikada 3 kez topla buluştu ve 1 gol attı.

Andone, Romanya - İspanya maçında attığı golü izlemek için gerekli olan bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

"FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK"

"Maalesef beraberliği yakalayamadık. Çok denedim, takım halinde çok denedik. Fırsatlarımız da oldu ama başaramadık. Ne yazık ki futbol böyle bir oyun. İspanya'nın çok değerli oyuncuları var. Ayrıca çok tecrübeliler. Son dakikada oyunu nasıl tutacaklarını biliyorlardı. Fırsatlarımız vardı ama yeterince iyi değildik.

Romanya - İspanya Andone'nin golünü İZLE


Romanya - İspanya maçının 59. dakikasında Florin Andone, 56. dakikada Keseru'nun yerine oyuna girdi. Andone oyuna girdikten 3 dakika sonra attığı golle farkı 1'e indirdi. Opta verilerine göre, 3 dakikada 3 kez topla buluşan Florin Andone'nin maçtaki ilk şutu gol olurken, bu aynı zamanda Romanya'nın maçtaki ilk isabetli şutuydu.



BRAHAM POTTER'DAN ANDONE SÖZLERİ

Florin Andone, Galatasaray'a kiralık olarak giderek düzenli oynama şansı buldu. Kendisi zaten Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyordu. Andone'ye yeni sezon için en iyi dileklerimi sunuyorum. Umarım başarılı olur.Brighton menajeri Graham Potter ayrıca, "Florin Andone'yi Ocak'ta geri çağırma hakkına sahibiz. Kendisini Galatasaray'da yakından takip edeceğiz. Şu anda yeni gelenler ve mevcut oyuncularımız hücum hattındaki seçeneklerimden memnunuz. Andone'yi ise gelecek adına Galatasaray'da yakından takip edeceğiz." ifadelerini kullandı.

GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri