Gazetelerde Galatasaray Haberleri - Galatasaray Transfer Haberleri (6 Aralık 2017)

FutbolArena - Galatasaray’la ilgili gündemde yer alan tüm haberler FutbolArena’da. Gazetelerde Bugünün Galatasaray Haberleri (6 Aralık Çarşamba GS haberleri) Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere diğer gazete haberlerindeki Galatasaray adına yaşanan son gelişmeler derlendi. Fanatik Gazetesi Galatasaray Haberleri,  Fotomaç Gazetesi Galatasaray Haberleri, AMK Gazetesi Galatasaray Haberleri, Milliyet Gazetesi Galatasaray Haberleri, Sabah GS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. Bu aramaların hepsini bulabileceğiniz galerimizdeki haberler şu şekilde...

1 Feghouli fena çıkıştı
Feghouli fena çıkıştı

Sportif Direktör Cenk Ergün, Başkan Özbek’in emriyle Belhanda, Ndiaye, Feghouli ve Rodrigues ile bir araya geldi. Başta Belhanda olmak üzere tüm oyuncuların dikkatini çekti. Fakat hiç de beklemediği bir karşılık aldı. Feghouli, "Burada konuştuğunuz oyuncuların tamamı hocanın aldıkları görevi eksik yerine getiriyor" diye konuştu.

Fotomaç
2 Tudor’a tam destek
Tudor’a tam destek


Tudor’a bir kez daha destek veren Özbek, "Takım lige iyi başladı. Şu andaki düşüşün nedenlerini araştırıyoruz" diye konuştu

Başkan Dursun Özbek, taraftarın tüm çağrılarına karşın bir kez daha herhangi bir kez daha, "Herhangi bir hoca değişikliği söz konusu değil" dedi. Dün yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Özbek, rutin bir görüşme yaptıklarını ifade ederek, "Takımımızın son maçlardaki performansı hem taraftarımızı hem de yönetim kurulunu oldukça üzdü. Yapmamız gereken, hatalarımızı tespit etmek ve bu hataları tekrar etmemek. Eğer teknik ekibin bir hatası varsa, dikkatini çekerek gitmeye devam etmek" ifadesini kullandı.
3

TERİM’LE GÖRÜŞMEDİK

Şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını kaydeden Özbek, "Tudor’un lig başında gösterdiği performans çok iyiydi. Şu anda da araştırdığımız konu bu. Teknik hataları bulup, onları gidermek. Devre arasında da teknik direktör değişikliği olmayacak. Fatih Terim’le de görüşmedik, hoca da bunu ifade etti" açıklaması yaptı.

Fotomaç
4 Feghouli’ye ekstra prim ödenecek
Feghouli’ye ekstra prim ödenecek

Oyuncuları ile bonusa dayalı sözleşmeler imzalayan Galatasaray’da, Feghouli bu sezon 9 resmi maça çıktı.

Akhisar maçına da ilk 11’de başlaması beklenen Cezayirli yıldıza sözleşmesinde yazan madde gereği 75 bin Euro prim ödemesi yapılacak. Daha önce de Belhanda takımı 25 puanı geçtiği için 100 bin Euro ile ödüllendirilmişti.

Fotomaç
5 Gomis’ten G.Saray itirafı!
Gomis’ten G.Saray itirafı!


Galatasaray’ın golcüsü Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılılara gelerek doğru yaptığını söyleyerek, "Galatasaray’ın savunduğu değerler tam bana göre" dedi.

Galatasaray’ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, ’Engelleri Aşıyoruz’ gecesinde Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na destek verdi. Gomis, gece sonunda kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunarak, "Galatasaray olarak birlik ve beraberlik değerleri her zaman öne çıkmıştır. Ben de burada bu değerleri savunduğum için çok mutluyum" diye konuştu.
6

"GALATASARAY’I TERCİH ETMEKLE DOĞRU YAPMIŞIM"

Geçtiğimiz hafta zor günler geçirdiklerini belirten Fransız golcü, "Şimdi bütün aile bir aradayız. Tüm camianın baloda bir araya gelmesi bir aile olduğumuzun bir göstergesi. Zor zamanda bile bir aradayız. Galatasaray’ı tercih etmekle doğru yapmışım. Galatasaray’ın savunduğu değerler tam bana göre" şeklinde konuştu.
7

"İLK YARIYI LİDER OLARAK BİTİREBİLİRİZ"

Galatasaray’ın büyük bir takım olduğunu ifade eden Gomis, "Çok büyük bir taraftar kitlemiz var. Türkiye’de en etkin ve çoğunluktaki takım da Galatasaray. Evet, kötü sonuçlar üzerimizde baskı yapıyor ama önümüzde 3 maç var. Bu 3 maçı düşünüp ona göre hareket etmeliyiz. İlk yarıyı lider olarak bitirebiliriz. Bu maçlara konsantre olmamız lazım. Sezon başından bu yana özellikle evimizde iyi sonuçlar aldık. İyi gidişatın sürmemesi için bir sebep yok, takım olarak bunu başarabileceğimizden şüphem yok" değerlendirmesinde bulundu.

Fotomaç
8 Ndiaye: Şampiyon olacağız
Ndiaye:

Galatasaray’ın Senagal’li futbolcusu Badou Ndiaye, "Sezon sonunda taraftarımızın karşısına şampiyon bir şekilde çıkacağız" dedi.

’Engelleri Aşıyoruz’ gecesinde Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na destek veren bir başka isim olan futbol takımının başarılı oyuncularından Badou Ndiaye, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta iyi bir sonuç alamadıklarını hatırlatarak, "İyi bir sonuç almak istedik ama olmadı. Tekrardan motive olmak gerekiyordu ve bunu yaptık. Taraftarımız bilsin ki biz kararlıyız, şampiyonluk yolunda da kararlılıkla ilerleyeceğiz. İyi sonuçlar almaya devam edeceğiz. Sezon sonunda taraftarımızın karşısına da şampiyon bir şekilde çıkacağız" diye konuştu.

Fotomaç
9 Recep Gül Kalıcı olmaya çalışacağız
Recep Gül


Galatasaray Futbol Akademisi’nin genç yıldızları Recep Gül ve Barış Zeren, sarı-kırmızılılarda kalıcı olmak istediklerini söyledi.

Galatasaray Futbol Akademisi oyuncuları olan ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Sivas Belediye Spor mücadelesinde ilk kez A Takım ile resmi karşılaşmalara çıkan Recep Gül ile Barış Zeren, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. İkinci yarının başından itibaren oyuna girmeyi beklediklerini söyleyen Barış Zeren, "Biz ısınmaya gitmiştik. Konsantre olmuştuk. Hocamız bizi çağırdı ve teknik anlamda da görevlerimizi söylediler. İnşallah daha fazla şans bulmaya çalışacağız" diye konuştu.
10

RECEP GÜL: "İNŞALLAH DAHA İYİ ŞANSLAR GELİR"

Recep Gül ise, "15 yaşında top toplayıcı olarak sahaya geliyordum. O zaman bile top geldiğinde bazen dalıyordum. Neler olacağını düşünüyordum. Dakikalar hızı ilerliyordu o gün. Hoca çağırdığında kalp atışlarımız daha çok yükseldi. Yine hoca da bizi rahatlattı. Ben zaten ısınırken maça konsantre olmuştum. Girdiğimde neler yapacağımı biliyordum. İlk top geldiğinde ne yapacağımı, nereye koşacağımı hep kurgulamıştım. İnşallah daha iyi şanslar gelir. Burada kalıcı olmaya çalışacağız" diye konuştu.

Fotomaç
11 Tudor’dan Belhanda ayarı
Tudor’dan Belhanda ayarı

Son haftalardaki yetersiz performansıyla ağır eleştiri alan Belhanda’dan daha çok verim almak isteyen Hırvat hoca sistem değişikliğine gidecek. Böylece Faslı oyuncunun isteği de gerçekleşmiş olacak.

Son haftalarda Galatasaray’da en çok eleştirilen isimlerinden başında gelen Younes Belhanda için seferberlik ilan edildi... Teknik direktör Tudor, takım için çok önemli olduğunu düşündüğü Faslı yıldızdan daha fazla verim almak için çözüm aramaya başladı. Alınan bilgilere göre Tudor’un kafasındaki ilk düşünce sistem değişikliğine gitmek... Akhisar maçında takımın 4-3-3 dizilişiyle sahada yer alması bekleniyor.
12
BEKLENTİLER AZALTILACAK

Hırvat hoca böylece Belhanda’yı 10 değil ’8 numara’ olarak kullanacak. Bu sistemde Faslı yıldızdan ofansif anlamda beklentiler de azaltılmış olacak. Belhanda geçtiğimiz günlerde Fransa’da beIN Sports’a yaptığı açıklamada, "Artık yaşımdan dolayı eski yeteneklerim yok. 8 numarada çok daha verimli olacağımı düşünüyorum" ifadesini kullanmıştı.

Takvim
13 Gündem transfer
Gündem transfer


Barcelona’dan Arda Turan, Juventus’tan Asamoah, Alanya’dan Emre Akbaba ve Göztepe’den Adis Jahovic sarı-kırmızılı ekibin listesindeki isimler

Son 6 maçta 11 puandan olan ve liderliği Başakşehir’e devreden Galatasaray’da kötü gidişata çare aranırken teknik direktör İgor Tudor’un isteğiyle transfer için çalışmalara başlandı. Beşiktaş maçının ardından yönetime bir rapor sunan genç çalıştırıcı, yedek kulübesinin yetersiz kaldığını belirterek "As kadroyu zorlayacak isimlere ihtiyaç var. Formasının garanti olduğunu düşünen bazı oyuncular bekleneni veremiyor" ifadesini kullandı. Başta sol bek olmak üzere, bir orta saha, bir sol açık ve bir de Bafetimbi Gomis’e yedek iyi bir golcü isteyen Tudor’un imkan olursa Maicon’un yanına güçlü stoper alınmasını talep ettiği de belirtiliyor.
14

JUVE’NİN KAPISINDA

Bununla birlikte scout ekibi çalışmalara başlarken Barcelona’dan Arda Turan, Alanyaspor’dan Emre Akbaba ve sezon sonunda Göztepe ile sözleşmesi sona erecek olan Adis Jahovic sarı-kırmızılı takımın transfer gündeminde ilk sırasında olan oyuncular... Transferde olmazsa olmaz olarak gözüken sol bek için ise Asamoah için Juve ile görüşmeler de hızlandırılacak.

Fotomaç
15Muslera’dan öz eleştiri!
 Muslera’dan öz eleştiri!

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Muslera, Beşiktaş derbisinin kendisinin de hata yaptığı bir maç olduğunu söyledi.

2011 yılından bu yana Galatasaray kalesini koruyan Fernando Muslera, Engelsiz Aslanlar için düzenlenen "Engelleri Aşıyoruz" gecesinde kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Muslera organizasyon için, "Çok anlamlı bir gecede bulunduk ve Galatasaray’ın büyük bir aile ve camia olduğunu gösterdik. Burada olduğum için hem futbolcu hem de insan olarak çok mutlu oldum" dedi.
16
"BU TİP DÖNEMLER OLABİLİR"

Şu anda takımın moralinin iyi olduğunu belirten Uruguaylı file bekçisi, "Derbi maçları taraftar, camia ve oyuncular için çok önemli ama istemediğimiz sonuçlar olabiliyor. Futbolda inişler ve çıkışlar olabiliyor. Maalesef benim de hata yaptığım bir maç oldu. Ancak belki bir sonraki büyük maçta maçı kurtaran kişi ben olacağım. Bunu daha önceki maçlarda da yaşadık. Bu tip dönemler olabilir. Şu dönem için büyük maçlar istediğimiz gibi geçmedi ama takımın olarak moralimiz iyi ve bundan sonra da daha iyi olacağına eminim" diye konuştu.

Geçtiğimiz ay babalık heyecanı yaşayan Nando, bunun inanılmaz bir duygu olduğunu ifade ederek, "Bir şeye canınız sıkılabilir ya da yorgun eve gelebilirsiniz. Ama çocuk bütün derdi ve kederi unutturuyor. Herkese tavsiye ediyorum baba olmayı" şeklinde konuştu.

Fotomaç
17 Ne gol ne asist!
Ne gol ne asist!


Ndiaye ve Fernando... Sezon başında büyük umutlarla transfer oldular. Yüksek maliyetleriyle öne çıktılar. Ancak Süper Lig’de geride kalan 13 haftada ne gol attılar, ne de asist yaptılar

Galatasaray’ın sezon başında yüksek maliyetlerle kadrosuna kattığı Ndiaye ve Fernando, tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Süper Lig’de geride kalan 13 haftada hücuma 0 katkı sağlayan bu ikili; ne gol attı, ne de asist yaptı. Bonuslarla birlikte sarı- kırmızılılara 25 milyon euro’ya mal olan Ndiaye ve Fernando, özellikle Beşiktaş derbisindeki performansıyla hedefteki isim oldular.
18
YOK BÖYLE MALİYET

Hem Ndiaye hem de Fernando, ligdeki 13 karşılaşmaya da 11’de çıkarken, Galatasaray’ın hücum gücüne katkı veremediler. Ndiaye bonuslarla birlikte 4 sezonluk maliyetiyle 13 milyon, Fernando da 3 yıl için sarı-kırmızılıların kasasından 11 milyon 650 bin euro çıkmasına sebep olacak. Her iki futbolcu ayrıca takımlarının ligde aldığı her puan için 5 biner euro kazanıyor.
19
DEFANSIN GÖZÜ DAHA ÇOK HÜCUMDA

Orta sahadaki Fernando ve Ndiaye hücumda katkı veremezken, defans hattı ise gol yollarında göz dolduruyor. Takıma bu sene transfer edilen Mariano ile Maicon toplam 5 gol, 2 asist ile oynuyor. Sarı-kırmızılılar, bu sezon ligde 29 gol kaydetti. İkili, bu gollerin yüzde 17.2’sini attı. Maicon 1226, Mariano ise 1234 dakika sahada kaldı. Maicon, Brezilya ekibi Sao Paulo’dan 7 milyon Euro, Mariano da İspanyol temsilcisi Sevilla’dan 4 milyon Euro’ya alındı. Brezilyalı iki futbolcu, verilen bonservis bedellerini karşılığını defansta ve hücumda gösterdiği başarılı performansla veriyor.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...