Alman basını: 'Hakem Schalke'nin penaltısını çaldı'

Galatasaray - Schalke maçının ardından Alman Bild gazetes, Fransız hakem Bastien'i sert bir dille eleştirdi. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grupta oynadığı üçüncü maçta sahasında Schalke ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından Alman basınında BILD gazetesi son derece sert bir manşetle müsabakanın Fransız hakemi Benoit Bastien'i suçladı.


Galatasaray Haberleri: Galatasaray 0-0 Schalke Alman basını gazetelerine yazdı?


Galatasaray - Schalke maçının ikinci yarısında kaleci Muslera ile Konoplyanka arasında yaşanan pozisyonda Uruguaylı kalecinin müdahalesi sonrası Konoplyanka yerde kalmıştı.

Schalke futbolcuları bu pozisyonun ardından hakem Bastien'e yoğun itirazlarda bulundu. Fransız hakemin devam kararına ise Alman basını tepki gösterdi. Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild, maçın ardından manşette "Hakem, Schalke'nin penaltısını çaldı." ifadelerini kullanarak Fransız hakemi sert bir dille eleştirdi.

Galatasaray ile Schalke arasında oynanan maç golsüz berabere bitti. Bu sonucun ardından Schalke gruptaki puanını 5'e yükseltirken, Galatasaray ise 4 puana çıktı. Lokomotiv Moskova deplasmanında 3-1 kazanan Porto ise 7 puanla lider durumda. Rus ekibi Lokomotiv Moskova puansız son sırada yer alıyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri