Galatasaray'dan Bruma için çılgın rakam
FutbolArena - Galatasaray’da yeni sezon için transfer çalışmaları başlamış durumda.
1

Takıma katılacak oyuncular dışında takımdan ayrılacak oyuncularda mevcut.
2

Milliyet’in haberine göre sözleşme konusu bir türlü çözülemeyen Bruma için Alman ekibi Red Bull Leipzig’den teklif geldi.
3

Bundesliga’da sezonun flaş ekibi olan Leipzig’in, Portekizli futbolcuyu kadrosuna katmak için sarı-kırmızılılardan randevu istediği belirtildi.
4

Galatasaray, Bruma için gelen talebe olumlu yanıt verirken, bonservisi için 20 milyon euroluk bir bedel belirledi.
5

Cim-Bom, Almanların bu rakama çıkması durumunda genç yeteneği satma kararı aldı.
6

Sarı-kırmızılılar böylece, transfer için önemli bir bütçe yaratacak. Teknik direktör Igor Tudor’un da bu operasyona sıcak baktığı belirtildi.
7

Bruma’nın Bundesliga’ya gitmek istediği ve kendisine yapılan cazip teklifi değerlendirmek istediği de dile getirildi.
8

Galatasaray böylece, Sporting Lizbon’dan 12 milyon euroya transfer ettiği 22 yaşındaki futbolcudan 8 milyon euro kâr etmiş olacak.