Ali Koç'tan Mustafa Cengiz'e ziyaret: 'Çok teşekkür ediyoruz'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, mide ameliyatı öncesi Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'i ziyaret ederek moral verdi.

FutbolArena - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, beyin operasyonunun ardından bu kez midesinden ameliyat oldu. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, ziyaretlerinden dolayı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a teşekkürlerini iletti.

Mustafa Cengiz'in sağlık durumu (18 Mayıs 2020 Pazartesi)


Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Başkanımız Mustafa Cengiz'in beyin ameliyatı da çok başarılı geçmişti. Allah doktorlarımızı korusun. Her şey istediğimiz gibi devam ediyor." ifadelerini kullandı.

"ALİ KOÇ'A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da ziyaret geldiğini aktaran Albayrak, "Sayın Ali Koç, Başkan Mustafa Cengiz'in beyin ameliyatı sırasında yanımızdaydı. Sağ olsun dün de geldi. 2 saat burada kaldı, sohbet etti. Galatasaray camiası adına kendisine çok teşekkür ederim." diye konuştu.

FENERBAHÇE'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Fenerbahçe, mide ameliyatı olan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz için sosyal medyadan bir geçmiş olsun mesajı yayımladı. Yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Bugün mide ameliyatı geçirdiğini öğrendiğimiz Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce sağlığına kavuşması temennilerimizle acil şifalar diliyoruz."

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri