Ali Fatinoğlu'dan Galatasaray yönetimi için olay iddia

Seçimler öncesi tepki dolu bir açıklama yayınlayan Ali Fatinoğlu, Galatasaray yönetimine yönelik zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray Kulübünde Disiplin Kuruluna sevk edilen üyeler arasında yer alan Ali Fatinoğlu, bu karara tepki gösterdi. Fatinoğlu, genel kurul üyeleri ve camiadan birçok isme mesaj gönderirken, "Aday olmamam için bu cezayı verdiler" dedi.

Ali Fatinoğlu'dan Galatasaray açıklamaları


Ali Fatinoğlu'nun Galatasaray yönetimine yönelik zehir zemberek açıklaması şu şekilde:

"Galatasaray tarihinde kara bir leke ve yeni yaşam düzeni... Yönetimi eleştiremezsin... Parmağımı sallar ve seni duruşma salonunun kapısında bekletirim... Cezanı keseriz...

1- 31 Mart taki mali genel kurulda konuşturtmamak... Çünkü ben hesapları inceleyip geçen yıl herkesin anlayabileceği şekilde anlattım.. Tekrar anlatmamamdan korkuyorlar.. Çünkü hesaplar rezalet...

2- Seçime doğru gidiliyor... Aday olmamam için ceza ile bu engellenmeye çalışılıyor."

MUSTAFA CENGİZ'DEN BAŞARISIZLIK AÇIKLAMASI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Bir yanlış, hata, başarısızlık varsa o ne teknik heyetindir ne de taraftarındır. O tümüyle bizim yönetimimize aittir. Onları temsilen de bana aittir. İnşallah bunları düzelteceğiz. Roma bir günde kurulmadı. Henüz 1. yılımızı da doldurmadık. Üçüncü aydan beri ayrılmamızı isteyenler var. Onlara da saygı duyuyoruz ama biraz izin versinler çalışalım." ifadelerini kullandı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri