Alex Telles'ten Chelsea transfer açıklaması! "Galatasaray..."

Chelsea'ye transferi konuşulan Alex Telles, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Chelsea'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen Alex Telles, geleceğiyle ilgili konuştu.

Chelsea'ye gitmesi halinde Galatasaray'ın bu transferden %10 pay alacağı Alex Telles, Portekiz basınına geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"TRANSFER KONUSUNDA BİLGİM YOK"

Brezilyalı futbolcu yaptığı açıklamada, "Şu anda Porto'dayım. Devam eden bir sözleşmem var. Hedefim daha çok oynamak ve Porto için elimden geleni yapmak istiyorum. Şu anda sadece buna odaklandım. Ligde şampiyon olmak istiyoruz. Transfer konularıyla ilgili şu anda hiçbir bilgim yok." ifadelerini kullandı.


Transfer Haberleri: Alex Telles'in Chelsea'ye transferi


Galatasaray'ın 2016 yılında Porto'ya sattığı Alex Telles'in Chelsea'ye transferi gündemde. Portekiz ve İngiliz basınında yer alan haberlere göre Chelsea, 40 milyon euro fesih bedeli bulunan Alex Telles'i kadrosuna katmayı planlıyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse Galaatsaray ile Porto arasındaki sözleşme gereği sarı kırmızılılar satış karının yüzde 10'unu alacak. Alex Telles'i 6,5 milyon euroya satan Galatasaray, Chelsea'ye transferin 40 milyon euroya gerçekleşmesi halinde 33.5 milyon euronun yüzde 10'u olan 3.35 milyon euroyu kasasına koyacak.

Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri