Alan Carvalho'nun menajeri Özkan Doğan: ''Galatasaray bu transferi isterse...''

Brezilyalı futbolcu Alan Carvalho'nun Türkiye temsilciliğini yapan menajeri Özkan Doğan açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'da Alan Carvalho transferi bilmecesi devam ediyor. Galatasaray'ın Alan Carvalho transferini bozduğu iddia edilen menajer Özkan Doğan: ''Galatasaray isterse Alan Carvalho transferi biter'' dedi.


Galatasaray Transfer: Galatasaray, Alan Carvalho'yu transfer edecek mi?


Galatasaray'da gündem Alan Carvalho transferi. Sarı kırmızılı takımda Abdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar 3 gün boyunca Dubai'de Alan Carvalho transferi girişimi sürdürmüş ancak olumlu sonuç alınamamıştı. Alan transferini menajer Özkan Doğan'ın bozduğu iddia edilmişti. O menajer, Fanatik'e konuştu.

''GALATASARAY BU TRANSFERİ İSTERSE BİTECEK''

''Bizi aradan çıkarıp transferi gerçekleştirmeye çalışanlar oldu. Net olarak bilinmesini isterim, Alan'ın menajeri benim. Türkiye'ye onu biri getirecekse bu benden başkası olamaz. Sosyal medyada yazılıp çizilenler çok saçma. Daha önce Sneijder'i Galatasaray'a getirmekte büyük payımız vardı. Alan çok kaliteli bir futbolcu ve Galatasaray bu transferi isterse bitecek.''


Menajer Özkan Doğan kimdir?


Galatasaray'ın Alan Carvalho transferi olumsuz sonuçlandı. 3 gündür Dubai'de bulunan Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak ile İdari Menajer Şükrü Hander, İsyanbul'a döndü. Galatasaray yönetimi oyuncunun yüksek maliyeti nedeni ile transferden vazgeçti.

Alan Carvalho'nun Galatasaray'a transferinin olumsuz sonuçlanmasının ardından flaş bir iddia gündeme geldi. Galatasaray yönetiminin 2 ay önce Alan Carvalho transferi için yetki verdiği menajer Özkan Doğan'ın 3 milyon Euro komisyon istediği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Menajer Özkan Doğan'ın istediği komisyon neden ile Alan Carvalho transferinin olumsuz sonuçlandığı iddia edildi.

Alan Carvalho'nun transferinin iptal olduğu bilgisi gündeme gelince Galatasaray taraftarları menajer Özkan Doğan'ın sosyal medya hesabına yorum yağmuru yaptı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri