Akhisarspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

Akhisarspor sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Akhisarspor - Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası maçı ne zaman, saat kaçta? İlk 11'ler ve tüm detaylar haberimizde.

FutbolArena - Akhisarspor - Galatasaray canlı izle! Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finali ilk maçında Galatasaray'ı konuk ediyor. Fatih Terim yönetiminde Süper Lig'deki son maçını 5-0 kazanan sarı kırmızılılar, Manisa'ya moralli gitti. Akhisarspor - Galatasaray maçı yarı final ilk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve ilk 11'lere dair tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Akhisarspor ve Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale nasıl geldi?


Ziraat Türkiye Kupası'na 4. Tur aşamasından başlayan Akhisarspor, 24 Erzincanspor'u 6-0 ile eledi. Sırasıyla Ankara Demir ve Boluspor'u geçtikten sonra çeyrek finalde Kayserispor ile eşleşti. İlk maçı kazanan Akhisarspor, deplasmanda berabere kalarak Galatasaray'ın rakibi oldu.

Galatasaray ise 5. Tur'dan rakiplerini elemeye başladı. Sivas Belediyespor ve Bucaspor'u geçtikten sonra Atiker Konyaspor ile kozlarını paylaşan Galatasaray, evinde rövanş maçını kazanarak yarı finale yükseldi.

Akhisarspor - Galatasaray maçı eksik, cezalı ve sakat futbolcular


Akhisarspor'da Olcan Adın, Galatasaray'da ise Cedric Carrasso ve Eren Derdiyoksakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler. Kadroda sakatlığını atlatan ancak tam hazır duruma gelmeyen Fernando'nun da yer alması dikkat çekti.

Galatasaray'ın Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşması kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Batuhan Şen, Martin Linnes, Ryan Donk, Bafetimbi Gomis, Hakan Balta, Garry Rodrigues, Fernando Reges, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Yuto Nagatomo, Eray İşcan, Sofiane Feghouli

Akhisarspor - Galatasaray maçı şifresiz mi? Canlı yayın kanal bilgisi


Akhisarspor ile Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında karşı karşıya geliyor. 12.000 kişi kapasiteli Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. 27 Şubat 2018 Salı günü saat 20:30'da başlayacak olan Akhisarspor - Galatasaray maçı A Spor kanalından canlı ve şifresiz yayınlanacak. Öte yandan karşılaşmayı FutbolArena canlı skor sayfasından da takip edebilirsiniz.

GALATASARAY - KONYASPOR CANLI SKOR

Akhisarspor - Galatasaray ilk 11'ler


Akhisarspor ilk 11'i: Fatih, Lopes, Caner, Mustafa, Ömer, Sissoko, Soner, Muğdat, Eray, Larsson, Seleznyov

Galatasaray ilk 11'i: Muslera, Serdar, Ahmet, Mariano, Latovlevici, Selçuk, Tolga, Yasin, Belhanda, Rodrigues, Sinan Gümüş

Son dakika Türkiye Kupası Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri