Ak Parti milletvekili Taner Yıldız'dan Galatasaray'a Hakan Şükür tepkisi
AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, "u kararın beni Galatasaray'dan uzaklaştırdığını söylemeliyim" diye konuştu.
FutbolArena - FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle Galatasaray Disiplin Kurulu tarafından ihracı talep edilen Hakan Şükür ve Arif Erdem, genel kurulun kararı ile üyeliğine devam etti.
Anadolu Ajansı'nın haberine bu karara tepki gösteren AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Galatasaray taraftarlığından uzaklaştığını ifade etti.
'GALATASARAYLILIĞIMDAN UZAKLAŞTIM'
Taner Yıldız açıklamasında, "Biz, 15 Temmuz'da meydanlara çıkarken yanımızdakine 'Sen hangi partidensin veya hangi takımdansın' diye sormadık, yalnızca Türkiye'nin birlik ve beraberliğini düşündük. Açıkçası ben çocukluğumda Galatasaraylı olarak büyüdüğümü söylemem lazım ama şu anda Galatasaray'ın bu kararı, Galatasaray'dan uzaklaştırdığını söylemeliyim. Herhangi bir partiden olabilir ama hiçbir şekilde Türkiye'nin 15 Temmuz tehdidine kayıtsız kalamaz. Galatasaray'ın aldığı bu karar bununla alakalı kayıtsızlığı gösteren bir karardır. Buna oy verenler de vermeyenler de oldu ama bu kararla ilgili oy verenlerin toplum vicdanını, özellikle taraftarlarını yaraladığını bilmelerini istiyorum." diye konuştu.
REFERANDUM SÖZLERİ
Yıldız konuşmasının devamında "Milletimize güvenimiz tam, vicdanına ve aklına güvendiğimiz milletimizle beraber bu yola devam edeceğiz. Bir sistem değişikliğiyle alakalı konuşuyoruz. Bu, yalnızca AK Parti'nin meselesi değildir. Önümüzdeki 3 hafta içerisinde 'evet' oylarını bir miktar daha artacağını düşünüyorum." dedi.