Adem Büyük'ten Fenerbahçe mesajı: "Kadıköy'e 4 puan önde gidiyoruz"

Galatasaray'ın en golcü futbolcusu Adem Büyük, Fenerbahçe derbisi öncesi Kadıköy'e 4 puan önde gideceklerini söyledi.

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmadan sonra Ömer Bayram, Adem Büyük, Henry Onyekuru ve Ryan Donk, Fenerbahçe derbisi hakkında açıklamalarda bulundular.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi haberleri


Fenerbahçe derbisi hakkındaki düşünceleri sorulan Ryan Donk, "Dünyanın en önemli derbilerinden bir tanesi. Biz de hazırız. Takım defansının iyi sonuçlar vermesi sevindirici. Bazen rakibimiz fazla üzerimize geliyor ve gereksiz pozisyonlar verebiliyoruz. Bu konularda dikkat etmemiz gerekiyor. Bir defans oyuncusu olarak takımımızın savunma performansı beni mutlu ediyor. Gol pozisyonlarını daha fazla bulmalıyız. Daha erken gol atıp daha erken rahatlamamız geliyor. Bugünün sevindirici tarafı hem 3 puan almamız hem de gol yemememiz." dedi.

ADEM BÜYÜK: "KADIKÖY'E 4 PUAN ÖNDE GİDİYORUZ"

"Umarım izleyenlere güzel bir derbi seyrettiririz. Deplasmana rakibimizden 4 puan önde gideceğiz.Bu bir avantaj. Güzel gidiyoruz, bunu da orada sürdürmek istiyoruz. Yarından itibaren çalışmaya başlayacağız, sıkı bir çalışmayla sıkı bir hafta geçireceğiz. Kazandığımız için mutluyuz ama daha farklı bir galibiyet alabilirdik. Özellikle ikinci yarıda kaçırdığımız, benim kaçırdığım pozisyonlar var. Dikkatli olsaydık skor daha farklı olabilirdi. Bugün önemli olan kazanmaktı. 1-0 da olsa üç puanı hanemize yazdırdık. Bu tip maçlar zorlu geçer. Rakibin durumu ortada. Fakat bizi kimsenin durumu ilgilendirmiyor, biz kendi durumumuza bakıyoruz."

HENRY ONYEKURU: "ÖMER'İN PERFORMANSI BENİ RAHATLATIYOR"

"Öncelikle Fatih hocama çok teşekkür etmek istiyorum. Uzun zamandan sonra ilk 11'deydim. Bana bu şansı verdiği için ona teşekkür ediyorum. Diğer yandan devamlı beni destekleyen taraftarlarımıza ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hem ofansif olarak hem de defansif olarak beni destekleyen takım arkadaşlarım var. Bugün de güzel bir galibiyet aldık. Şimdi önümüzde önemli bir maç var. Konsantrasyonumuz o maçta. Bugün Ömer'in performansı çok iyiydi. Bu da otomatikman benim performansıma da yansıyor. Geçen sene beraber oynadığım, tanıdığım bir arkadaşım. Özellikle defansif anlamda ben atağa çıktığımda benim kadememe iyi giren ve bana yardımcı olan ve beni de konuşarak yönlendiren bir arkadaşım."

ÖMER BAYRAM: "BUGÜN SOL BEKTE İYİYDİM"

"Bu sezon sol açık, orta saha ve sol bekte oynadım. Bu sezon, ben kendimi genel anlamda çok iyi hissediyorum. Bugün sol bekte iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Oynadığım her pozisyonda elimden geleni yapıyorum. İnşallah bu sezon üç mevkide de farklı farklı Ömer Bayram gösteririm. Ligin ikinci yarısındaki maçlarda, özellikle ilk devrelerde çok istekli, baskılı, yüksek tempoda bir oyun sergiliyoruz. Bu maça da öyle başlamak istedik. Biraz zorlandık ama bunu tamamen yorgunluğa bağlayamayız. Yüksek tempoda hep böyle oynamak zor ama elimizden geleni yaptık."

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri