Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer için flaş açıklama

FutbolArena - Galatasaray’da bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan isim için Beşiktaş’ın devreye girdiği iddia edilmişti. 

1
Yıldız futbolcunun Beşiktaş’a transferi Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’e de soruldu.

2
Başkan Mustafa Cengiz ise TRT Spor’da katıldığı "Basın Tribünü" programında Yasin Öztekin’in Beşiktaş’a transfer iddiaları hakkında açıklama yaptı.


3 Beşiktaş - Yasin Öztekin transferi son dakika
Beşiktaş - Yasin Öztekin transferi son dakika
Beşiktaş taraftarlarının merak ettiği Yasin Öztekin transferiyle ilgili olarak Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz açıklama yaptı.

4
Mustafa Cengiz’in açıklamasından önce Beşiktaş taraftarlarının merak ettiği Yasin Öztekin transferi hakkında aylar öncesinden Yasin Öztekin’in dikkat çeken bir açıklaması akıllara geldi.

5
Galatasaray’da bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Yasin Öztekin, ligin ortaısnda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Şu anda sadece şampiyonluğa odaklandım.

6
Sezon sonunda mukavelem bitiyor. Sezon sonu geldiğinde ayrıca duruma göre değerlendirme yapacağım." demişti.

7
Galatasaray’da yeni seoznda da kadroda düşünülmeyen Yasin Öztekin’in mukavelesinin yenilenmeme ihtimalinin yüksek olmasından dolayı Yasin Öztekin’in Beşiktaş’a transferi merak edilmeye başlandı.

8 MUSTAFA CENGİZ’DEN AÇIKLAMA!
MUSTAFA CENGİZ’DEN AÇIKLAMA!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, TRT Spor’da katıldığı "Basın Tribünü" programında Yasin Öztekin’in Beşiktaş’a transferiyle ilgili gelen soruya, "Kararı Fatih hocamız verecek." dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...