Abdurrahim Albayrak'tan Beşiktaş hatırlatması! "Eğer onlar şampiyon olsaydı..."

Abdurrahim Albayarak, Galatasaray Genel Mali Kurul'da geleceğe yönelik ve göreve geldikleri ilk günden itibaren yaşananlarla ilgili bazı önemli açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mali Genel Kurul'da kürsüye çıkarak önemli açıklamalarda bulundu.

"32 TRİLYONU YATIRAMASAYDIK..."

Geçen sene göreve geldiğimizde bir kulübümüz, rakibimiz 2 sene üst üste şampiyon olmuştu. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biriydi. Biraz önce başkanımız Mustafa Cengiz'in söylediği gibi ilk dönemde karşımıza vergi borçları ve TFF'de temlikler vardı. Fatih hoca ile konuştuk. Biz 32 trilyonu 3 saat içinde yatıramamış olsaydık ne Nagatomo'yu alabiliyorduk, ne de transfer yapabiliyorduk.

"ŞAMPİYON OLMAYALIM DİYE DUA EDENLER VARDIR"

Rakibimizle aramızda 6 puan var. Rakibimizle iç sahada oynayacağız. Her şeyden önce birbirimizle sarılmamız lazım. Biz şampiyon olmayalım diye çok dua edenler vardır. Ancak biz hep sevgili hocamla beraber, kamplarda ve deplasmanlarda sabahlara kadar geleceğin Galatasaray'ını, geleceğin gençlerini ve sıfır bedelle alabileceğimiz futbolcuların bonservislerini hesaplıyoruz.

"EMRE TAŞDEMİR KÜÇÜK DÜŞMESİN DİYE KAP'A BİLDİRMEDİK"

Emre Taşdemir arkadaşımızı 3.5 milyon euro öbür futbolcuların karşısında küçük düşürmemek için, onu korumak için borsaya bildirmedik. Bazı futbolcu kardeşlerimiz çok cüzzi paraya bizde oynuyor. Bu arkadaşlarımızı küçük düşürmemek için transfer maliyetini KAP'a bildirmiyoruz. O arkadaşımız milli takıma seçildi.

"TÜK FUTBOLUNUN TARİHİNİ DEĞİŞTİRDİK"

Geçen sene şampiyon olarak Türk futbolunun tarihini değiştirdik. Rakibimiz 3 sene üst üste şampiyon olsaydı biz bu gelirlerden mahrum kalacaktık.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri