Fatih Terim kararını verdi! Sözleşmesi bitenlerden kimler kalacak?

 FutbolArena - İç ve dış transfer çalışmalarında teknik direktör Fatih Terim’in görüşleri doğrultusunda hareket eden yönetim, kontratları bitecek oyunculara, “Erken imza yok, savaşan, mücadele eden kalır” mesajını verdi. 

1
Galatasaray’da, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Martin Linnes, Sinan Gümüş, Ryan Donk, Muğdat Çelik ve Tarık Çamdal’ın mukaveleleri 30 Haziran 2019’da bitiyor.
2
Bu dokuz oyuncunun yanı sıra, Badou Ndiaye ve Henry Onyekuru’nun da sözleşmeleri aynı tarihte sona eriyor.
3
Fatih Terim, uzun süredir kadro dışı olan Tarık Çamdal dışındaki 7 futbolcunun hangilerinin takımda kalacağına sezon içerisinde gösterecekleri performansa göre karar verecek. Hiçbir futbolcuyla sezon devam ederken sözleşme yenilenmeyecek. Terim böylelikle bütün oyuncuların performansını en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.
4
Fatih Terim’in üzerinde önemle durduğu bir başka konu da halen 27.1 olan takımın yaş ortalamasını düşürmek.
5
Ozan Kabak, Yunus Akgün ve Celil Yüksel gibi genç yetenekleri A takıma kazandıran tecrübeli teknik adam, yeni sezonun kadrosunu oluştururken de bu felsefe doğrultusunda hareket edecek. Fatih Terim, genç ve başarıya aç futbolcuların alınması için özel çaba gösterecek.

Kaynak: Hürriyet
6

Futbolarena anasayfasından devam...