Galatasaray'da yerli operasyonu başlıyor! İşte hedefteki 2 Türk

 FutbolArena - Galatasaray’ı 2 sezon aradan sonra döndüğü Şampiyonlar Ligi’nde başarı için hareketli bir transfer dönemi bekliyor.  

1
Carrasso, Latovlevici, Hakan Balta ve Koray Günter’le yollarını ayıran sarı-kırmızılı takımda sözleşmeleri devam etmesine rağmen Ahmet Çalık ve Tarık Çamdal da yolcu.
2
Terim’in, transferde önceliği yerli kalitesini artırmaya vereceği öğrenildi. İşte gündemdeki isimler:
3
Carrasso ve Eray İşcan’ın sözleşmeleri sona erdi. Yabancı yedek kaleciye soğuk bakan Terim, 3 kulvarda yarışacak takımda Muslera’yı alternatifsiz bırakmak istemiyor. Konyaspor’u kümede tutan Serkan Kırıntılı gündemde. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi olan 33 yaşındaki Serkan’a Başakşehir de talip oldu.
4
Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ilgilendiği Emre Akbaba transferde Galatasaray’ın gözdesi. Sinan Gümüş’ten başka solak oyuncusu olmayan Terim, Alanyaspor’un solak 10 numarasını çok beğeniyor.
5
Ablası Galatasaray Lisesi’nde Fransızca öğretmenliği yapan Emre, 8 yaş küçük olduğu Selçuk’un varisi olarak görülüyor
6

Takımı Osmanlıspor küme düşse de 13 gol-6 asiste imzasını koyan Serdar Gürler yedek kulübesini zenginleştirmek isteyen Aslan’ın radarında.

7
Yasin Öztekin’in sözleşmesini uzatmayan Galatasaray’ın 26 yaşındaki Serdar Gürler transferinde rakipleri ise Beşiktaş ve Ankaragücü olacak.

(Sabah)

Futbolarena anasayfasından devam...