Galatasaray'da yıldız avı! Listede kimler yok ki?

  FutbolArena - Galatasaray’da altyapı harekatı başlattı. UEFA’dan aldığı ’kadro kısıtlaması’ ve ’sattığın kadar al’ cezaları nedeniyle ayağını yorganına göre uzatmak zorunda kalan sarı-kırmızılı ekip altyapıyı bir kez daha devreye soktu.  

1
Tabii başrolde bir kez daha Fatih Terim var. Ünal Aysal döneminde alt yapıyı yapılandıran tecrübeli hoca, geçtiğimiz sezon yeniden göreve geldiğinde işe yine gençlerden başladı ve yapılan planlı, programlı çalışmalar da karşılığını verdi. Yunus Akgün hazırlık maçlarında adını duyurdu. Ozan Kabak, altyapıdan A takıma direkt geçiş yaptı..
2
Tabii bu operasyon iki isimle de sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Sırada Ramazan Civelek, Abdussamed Karnuçu, Recep Gül, Celil Yüksel, Atalay Babacan ve Melih Gökçimen bulunuyor. Ozan ve Yunus’u bu sezon yavaş yavaş piyasaya süren Terim’in bir sonraki hamlesi ise Celil Yüksel olacak gibi duruyor. UEFA Kupası’na altyapıdan yetişen isimlerle ulaşmayı başaran Terim; 2000 doğumlu gençlere ne kadar güvendiğini; "UEFA Kupası’nın çocukları Galatasaray’a Şampiyonlar Ligi’ni kazandıracak" sözleriyle ortaya koymuştu..
3
Son olarak Ozan Kabak’ı piyasaya süren ve tam yıldız avcısı olduğunu gösteren Fatih Terim, Türk futbolunun son 25 yılına damga vurdu. Terim hem Galatasaray’da hem de milli takımda pek çok oyuncuya ilk kez forma veren isimdi. Bu dönemde Terim’in ilk kez forma verip zirveye çıkan oyuncuların bazıları ise şöyle:
4 GALATASARAY
GALATASARAY

EMRE BELÖZOĞLU .
5
SABRİ SARIOĞLU.
6
SEMİH KAYA.
7

EMRE ÇOLAK.
8

OZAN KABAK .
9 MİLLİ TAKIM
MİLLİ TAKIM
CENK TOSUN.
10
CANER ERKIN
11


GÖKHAN GÖNÜL .
12
OZAN TUFAN .
13
SERGEN YALÇIN .
14

RÜŞTÜ REÇBER .
15
MEHMET TOPAL .
16

ALPAY ÖZALAN .

(Fotomaç)

Futbolarena anasayfasından devam...