Galatasaray Haberleri - Galatasaray Transfer Haberleri (4 Ağustos 2018)

FutbolArena - Galatasaray’la ilgili gündemde yer bulan tüm haberler FutbolArena farkıyla sizlerle buluşuyor. Gazetelerde Bugünün Galatasaray Haberleri (4 Ağustos Cumartesi GS haberleri) Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere diğer gazete haberlerindeki Galatasaray adına yaşanan son gelişmeler derlendi. Fanatik Gazetesi Galatasaray Haberleri, Milliyet Gazetesi Galatasaray Haberleri, Fotomaç Gazetesi Galatasaray Haberleri, AMK Gazetesi Galatasaray Haberleri, Sabah GS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. Bu aramaların hepsini bulabileceğiniz galerimizdeki haberler şu şekilde...

1 Feghouli kenara, Onyekuru 11’e!
Feghouli kenara, Onyekuru 11’e!


Hazırlık maçlarının flaş ismi, yeni transferlerden Henry Onyekuru, Akhisar maçında ilk 11’de sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Fatih hocanın, Rodrigues’le birlikte Onyekuru’yu sahaya sürüp, son dönemin formsuz oyuncularından Feghouli’yi kenara alacağı öğrenildi. Terim böylece hücumda süratli bir ekip oluşturmak istiyor.

Feghouli ise büyük ihtimalle skorun gidişatına göre 2. yarıda şans bulacak. Ön tarafta da Gomis’in oynaması bekleniyor.

Fanatik
2 Tolga Ciğerci yönetimi bezdirdi
Tolga Ciğerci yönetimi bezdirdi

Galatasaray’da istenmeyen adam ilan edilen Tolga Ciğerci, gelen teklifleri geri çevirince yönetimi köşeye sıkıştırdı.

Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen Tolga Ciğerci’nin Almanya’dan gelen teklifleri geri çevirmesi Sarı- Kırmızılı yönetimi bezdirdi. Fatih Terim’in istemediği tecrübeli oyuncunun satılması için her türlü kolaylığı yapan yönetim, Tolga’nın tavrı sonrası köşeye sıkıştı. Galatasaraylı futbolcu, yıllık 2 milyon Euro kazandığı için takımdan ayrılmak istemiyor.

Kaynak: Takvim
3 Galatasaray ve Fenerbahçe Marlon Santos’un peşinde!
Galatasaray ve Fenerbahçe Marlon Santos’un peşinde!

Galatasaray ve Fenerbahçe bu kez Barcelonalı bir başka stoperin peşinde. İki kulübün radarında 22 yaşındaki Marlos Santos yer alıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe, Yerry Mina transferinde sonuç alamayınca Barcelona’da bir diğer stopere rotayı çevirdi. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin, Barcelona’da forma giyen 22 yaşındaki Brezilyalı stoper Marlon Santos ile ilgilendikleri iddia edildi.
4

El Mundo Deportivo’nun haberine göre, Katalan ekibinin geçtiğimiz sezon Nizza’ya kiralık olarak gönderdiği Marlon Santos bu sezon da bir başka takıma kiralık olarak gönderilecek. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin önümüzdeki günlerde bu transfer için somut girişimlerde bulunacağı kaydedildi.

Marlon Santoss 22 yaşında ve 1.82 boyunda. Stoper mevkinde forma giyen Brezilyalı futbolcu 2016 yılınad Fluminense’den Barcelona’ya kiralandı. Barcelona Marlon Santos’u 1 yıl sonrasında 5 milyon euro’ya kadrosuna kattı. Marlon Santos’un transfermarkt güncel piyasa değeri ise 2 milyon euro olarak gösteriliyor.

Fanatik
5 Galatasaray’dan Gervinho’ya: Bonservisini al da gel!
Galatasaray’dan Gervinho’ya: Bonservisini al da gel!

Sarı-Kırmızılılar, Gervinho’nun transferi için tecrübeli golcünün Çin kulübünden bonservisini almasını bekliyor. Anlaşma çok yakın.

Cim Bom’da Gervinho bekleyişi... Forvet transferi konusunda arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Çin kulübü Hebei Fortune’da kadro dışı kalan, Roma’nın eski yıldızı Gervinho ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

6

Kontratı 31 Aralık’ta sona erecek olan 31 yaşındaki futbolcu, alacaklarına karşılık kulübünden bonservisini istiyor.

Galatasaray Yönetimi de geçtiğimiz günlerde İstanbul’da görüştüğü oyuncunun menacerine, "Bonservisini al da gel" mesajı gönderdi.

Sarı- Kırmızılılar bu şekilde bonservis sıkıntısı olmadan bir transfer gerçekleştirmek istiyor.

Fanatik
7 Galatasaray’dan Garay çıkarması! Yönetim İspanya’ya gidiyor...
Galatasaray’dan Garay çıkarması! Yönetim İspanya’ya gidiyor...

Galatasaray’da yönetimi, Valencia’nın 31 yaşındaki stoperi Ezequiel Garay’ı kiralamak için İspanya’ya hareket edecek. Sarı kırmızı takımın kurmayları, uzun bir süredir temas halinde olduğu Garay için İspanyol kulübüyle el sıkışması bekleniyor.

Galatasaray’da transfer harekatı... Sarı-Kırmızılılar, savunmaya takviye yapmak için İspanya seferine çıkıyor. Cim Bom, Teknik Direktör Fatih Terim’in transferini istediği Valencialı Ezequiel Garay’ı bitirmek için İspanyollarla masaya oturacak. Yönetimin, yapılacak bu görüşmede Valencia ile el sıkışması bekleniyor.
8
İSPANYA’DAN AYRILACAK

G.Saray’ın kiralık olarak kadrosunda görmek istediği Garay, Valencia’da mutsuz ve İspanya’dan ayrılmak istiyor... Sarı- Kırmızılılar, Garay’ın menajeri ile yaptığı ilk görüşmede olumlu ilerlemeler sağladı.
9

2020’YE KADAR VALENCİA’DA
Ancak önce Valencia ile anlaşmak zorunda olan Galatasaray, bu görüşmeyi de koz olarak kullanmak istiyor. 31 yaşındaki Ezequiel Garay’ın İspanyol kulübüyle olan sözleşmesi 2020 yılında bitiyor
10
TANGOCU TAM BİR SAVAŞÇI
Fatih Terim’in Garay’ı kadrosunda görmek istemesinin en önemli nedeni Tangocu’nun savaşçı yapısı. İkili mücadelelerde sürekli ayakta kalan Garay, Sarı-Kırmızılı takımın savunmasına enerji getirecektir.

Kaynak: Takvim
11 Galatasaray’dan Emre Akbaba hamlesi
Galatasaray’dan Emre Akbaba hamlesi

Fatih Terim yönetimindeki Sarı-Kırmızılı ekip, Alanyaspor’un başarılı futbolcusu Emre Akbaba’yı transfer etmeye çok yakın.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da Emre Akbaba hareketliliği yaşanıyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir’in de peşinde olduğu Emre Akbaba için sarı kırmızılı takım 3 milyon Euro’luk bir teklif yaptı.
12
ALANYASPOR SICAK BAKIYOR

Alanyaspor yurt dışından teklif gelmediği taktirde 3 milyon Euro’luk teklife sıcak bakıyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Emre için resmi bir teklif yapmadığı öğrenildi.

Emre Akbaba’nın Başakşehir’in yıllık 1.9 milyon Euro’luk teklifini reddetmesi Galatasaray’ın bu hamlesinde etkili oldu.

Fanatik
13Fatih Terim’in 18. kupa yürüyüşü
 Fatih Terim’in 18. kupa yürüyüşü


Galatasaray’ın başında efsane başarılara imza atan Fatih Terim, yarın Konya’da Akhisar’la oynanacak Süper Kupa maçında bunlara bir yenisini daha eklemek istiyor. Tecrübeli hocanın, Cim Bom’un başında 17 kupası var, hedef 18. kupa...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Süper Kupa müsabakasında yarın Akhisarspor ile karşılaşacak Galatasaray, teknik direktörü Fatih Terim yönetiminde 407. resmi maçına çıkacak.
14

Sarı-Kırmızılı takım, tarihinin en önemli başarılarını yaşadığı tecrübeli teknik adam yönetiminde daha önce Süper Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası/TFF Süper Kupa, Kupa Galipleri Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası/UEFA Avrupa Ligi ve TSYD organizasyonlarında bugüne kadar toplam 407 maç yaptı.

Kaptanlık da yaptı hocalık da Galatasaray, Fatih Terim idaresinde çıktığı bu müsabakalarda 251 galibiyet, 88 beraberlik ve 68 mağlubiyet yaşadı. Sarı-Kırmızılı takım, Terim yönetiminde çıktığı resmi maçların yüzde 62’sini kazanma başarısı gösterdi.

Fatih Terim ayrıca, 11 sezon futbolcu olarak görev yaptığı ve kaptanlığını üstlendiği Galatasaray’da 437 resmi müsabakada forma giymişti.
15
UEFA zaferi unutulmadı

Galatasaray, TFF Süper Kupa maçında Akhisarspor’u yenmesi durumunda Fatih Terim yönetiminde 18. kupasını kazanacak Sarı-Kırmızılı ekip, tecrübeli teknik adam yönetiminde daha önce 17 kupa elde etti. Türk futbolunun Avrupa kupalarındaki en önemli başarısı gösterilen UEFA Kupası şampiyonluğunu 2000 yılında Terim’le elde eden Sarı-Kırmızılı takım, tecrübeli çalıştırıcıyla ayrıca 7 lig, 2 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2 TFF Süper Kupa ve 3 TSYD Kupası şampiyonluğu yaşadı.
16

Her kulvarda başarı

Galatasaray’da ilk kez 1996-1997 sezonunda göreve getirilen Fatih Terim, ilk dönemindeki 4 sezonda kulübün müzesine 12 kupanın girmesine katkı sağladı. Takımıyla ilk döneminde üst üste 4 kez lig şampiyonu olan Terim, TSYD Kupası’nda 1997-1998, 1998-1999 ve 1999-2000 sezonu şampiyonluklarını elde etti. Türkiye Kupası’nı 1998-1999 ve 1999-2000 sezonlarında kazanan takımın başında bulunan Terim, 1996 ve 1997 yıllarında Galatasaray’a Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandırdı.
17
Yanına yaklaşan yok

Terim yönetiminde Galatasaray, Türk futbol tarihinin ilk Avrupa kupası olan UEFA Kupası şampiyonluğunu 2000 yılında finalde İngiliz ekibi Arsenal’ı eleyerek müzesine götürdü. Galatasaray’da 2002-2003 sezonunda başlayan ve 2003- 2004 sezonunun son 8 haftasına kadar süren ikinci döneminde hiçbir kulvarda şampiyonluk elde edemeyen Terim, üçüncü döneminde üst üste 2 lig şampiyonluğu, 2 de TFF Süper Kupa şampiyonluğuna imza attı. Tecrübeli teknik adam, geçen sezonun ortasında dördüncü kez başına geçtiği Galatasaray’ı Süper Lig’de şampiyonluğa ulaştırdı.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...