Galatasaray yönetimi nereden nereye geldi..

Kuşkusuz Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray’ın başına geçtiğinde en çok merak edilen Sneijder’i yönetim biçimi olmuştu. Ve Hamzaoğlu bunu neredeyse kusursuz yaptı.

FutbolArena Detay - Galatasaray'ın 12. hafta başına geçen Hamza Hamzaoğlu, Dünya Kupası'nda ağır dille eleştirdiği Sneijder ile arasındaki bağı her geçen gün güçlendirmeyi başardı.


ALDIĞI PARAYI HAK EDİYOR MU?

Hamza Hamzaoğlu TRT'de Hollanda - Meksika maçını yorumlarken, Sneijder'in Türk futbolunu eleştiren sözlerine "Galatasaray'da Hollanda'daki kadar koşuyor mu acaba? Yani burada koşuyor, adam kovalıyor, basıyor, pres yapıyor, savunmaya geliyor. Ama Galatasaray'da sadece ayağına top geldiğinde oynuyor. Yani bunları da düşünmek lazım konuşurken. Her şey bu kadar basit değil" demişti.

HAMZAOĞLU ÖZ ELEŞTİRİ YAPARAK BAŞLADI

Galatasaray'a imza attığı gün Hamzaoğlu'na bu sözleri sorulduğunda başarılı teknik adam o sözlerinin arkasında durmakla birlikte “Benim en değerli oyuncularımın başında geliyor kendisi. Belki biraz ileri gitmiş olabilirim, bunu da kabul ediyorum. O andaki heyecanla. Ama eminim bugün Sneijder de o röportajı verdiğine üzülüyordu" dedi.

SNEİJDER KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ

Göreve başladığı günden itibaren Sneijder ile bağlarını güçlü kuran ve bunu her geçen hafta daha da sıkı hale getiren Hamzaoğlu, Hollandalı futbolcuyu takımın değişmezi olarak kabul edip, onun çevresinde takımı kurdu.

SNEİJDER'İN İSTEDİĞİNİ YAPTI

Ve Hamza Hamzaoğlu, Prandelli döneminde “eskiden gerçek bir 10 numaraydım. Artık değilim" diyen Sneijder'i gerçek yerine koymayı başardı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri